Bitcoin bereikt de $6000 dollar, Tot waar kan BTC stijgen?


De Bitcoin koers stijgt vandaag tot boven de $6000 dollar grens. Een goed teken, maar BTC loopt snel tegen de volgende weerstand op. Tot hoe ver kan de Bitcoin stijgen voordat de prijs terugvalt? Hieronder leggen wij het uit.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin koers stijgt tot boven $6000 grens

De Bitcoin koers is vandaag tot boven de $6000 dollar grens gestegen. De nieuwe prijsstijging die de grens heeft doen overschrijden werd ingezet rond 02:00 ’s nachts. De Bitcoin koers steeg van $5800 dollar tot een hoogtepunt van $6110 dollar. Dat betekent dat de BTC prijs vandaag met zo’n 3,5 procent is gestegen.

 
Bitcoin-prijs-6000-dollar

Tot hoever kan de Bitcoin prijs stijgen?

Nu BTC de psychologische $6000 dollar grens heeft doorbroken vraagt iedereen zich af tot welke niveau’s de munt kan stijgen. Onze crypto analist Nick vertelt dat de eerste sterke weerstand rond de $6140 dollar ligt. Op dit punt ligt een forse resistance op Binance.

Nick vertelt dat Bitcoin normaal gesproken flink zou gaan corrigeren. Echter, het sentiment is enorm positief en dat zou wel eens kunnen zorgen voor een nieuwe uitbraak naar boven. Nick legt uit waarom hij positief gestemd is over BTC:

“Het lijkt alsof Bulls in control zijn. Ondanks de Binance hack blijft Bitcoin gewoon stijgen. Dat is een teken van sterkte.”

Als BTC de $6140 dollar grens doorbreekt kan de munt door stijgen tot een prijsniveau van +/- $6618 dollar. Daar wordt een volgend weerstandspunt bereikt.

 
Newsbit Telegram

Volg ons telegram kanaal en discussieer mee! @newsbit_crypto

JOIN Close