InQubeta
Persbericht

Bitcoin (BTC) Bulls bereiden zich voor om de prijs naar $55k te stuwen voordat ze halveren; Slimme beleggers Eye Solana (SOL) en InQubeta (QUBE)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Bitcoin (BTC) die de $52.000 bereikte, een niveau dat voor het laatst werd gezien in december 2021, luidde een nieuwe golf van enthousiasme en optimisme in het cryptolandschap in. Nu het beleggerssentiment na de BTC ETF stijgt, streven de bulls ernaar de prijs naar $55.000 te stuwen vóór de halvering, die over een paar maanden plaatsvindt.

Deze opwinding wordt verder versterkt door de verwachte Wormhole-airdrop – een aandeel van 1,7 miljard $W-tokens – en het protocol dat een momentopname maakt van in aanmerking komende wallets. Op deze golf rijden Solana (SOL) en InQubeta (QUBE), twee top-altcoins met een duizelingwekkend potentieel.

InQubeta (QUBE): een veelbelovende nieuwe Altcoin

InQubeta (QUBE) is een opkomende cryptovaluta en één van de meest veelbelovende. De voorverkoop, die snel uitverkocht is, bevindt zich momenteel in de zevende fase en een token kost slechts $0,0224. Het is ongelooflijk dat er maar liefst 9,7 miljoen dollar is opgehaald in vroege financiering, wat erop wijst dat beleggers vertrouwen hebben in het potentieel ervan.

Het onderscheidt zich van de meeste opkomende cryptocurrencies en nieuwe ICO’s vanwege het bullish verhaal – een mix van AI en crypto. Dit verklaart ook de massale deelname aan de voorverkoop. Als AI-altcoin wil InQubeta kritieke problemen binnen de snel groeiende AI-markt aanpakken, met name fondsenwerving en toegankelijkheid van de markt.

Om deze uitdagingen aan te pakken, zal het via crypto het eerste crowdfundingplatform voor AI-tech startups bouwen. Hierdoor kunnen ze via het QUBE-token kapitaal uit de enorme crypto-economie halen. Bovendien zal de fondsenwerving naadloos verlopen. Kapitaal kan worden opgehaald door investeringsmogelijkheden te creëren die worden weergegeven als op aandelen gebaseerde NFT’s en deze aan beleggers aan te bieden op de NFT-marktplaats.

Gezien het bovenstaande – het innovatieve concept en de aanstaande adoptie – is InQubeta een aanbevolen voorverkoop. Volgens experts zal het na de lancering met 50x omhoogschieten, waardoor het wordt gepositioneerd als de beste nieuwe crypto om in te investeren.

BuyQube

Bitcoin (BTC): Bulls bereiden zich voor om de prijs naar $55.000 te duwen

Bitcoin (BTC) stond opnieuw in het nieuws nadat het een niveau had bereikt dat voor het laatst werd gezien in december 2021. Eerder deze week steeg het boven de $50.000, waardoor het beleggersvertrouwen weer werd aangewakkerd, waarbij velen riepen: “De bullmarkt is eindelijk hier!”

De stijging van de prijs van Bitcoin kan worden toegeschreven aan de netto instroom in het nieuw gecreëerde investeringsvehikel, de spot Bitcoin ETF’s. Sinds de lancering op 11 januari heeft het opmerkelijk succes gehad en een duizelingwekkende instroom veroorzaakt door de enorme vraag naar BTC via ETF’s.

Vooruitkijkend zijn de bulls van plan het momentum vast te houden en de prijs vóór de halvering naar $55.000 te stuwen. De halvering van Bitcoin, een andere bullish ontwikkeling, zal naar verwachting in april plaatsvinden en een enorme bullish golf inluiden. Als je dus op zoek bent naar één van de beste crypto’s die je nu kunt kopen, is Bitcoin een aantrekkelijke optie.

Solana (SOL): enorm groeipotentieel

Solana (SOL) zet zijn opwaartse trend voort, waardoor veel topcryptomunten achterblijven. Hoewel de koers na de recente uitval een tijdelijke tegenslag te verduren kreeg – resulterend in een prijsdaling – heeft de koers weer momentum gekregen, nu de bulls weer de controle hebben.

De verwachting is dat de run dit jaar de explosieve groei in 2023 – één van de grootste hoogtepunten van het jaar – in de schaduw zal stellen. Daarom wordt Solana geprezen als één van de beste altcoins. Volgens analisten zal de SOL in het ergste geval vóór het einde van het jaar boven de $250 stijgen. Aan de andere kant is een ambitieuze voorspelling dat SOL zijn All-Time High (ATH) zal omdraaien en op prijsontdekking gaat.

In het licht van het bovenstaande is het geen verrassing dat Solana een favoriet bij beleggers is geworden. Het duizelingwekkende opwaartse potentieel ervan is voldoende om critici in houders te veranderen. Je kunt ook op deze enorme golf meeliften door enkele SOL-tokens aan je portfolio toe te voegen.

Conclusie

De huidige Bitcoin-rally zal naar verwachting aanhouden, waarbij de bulls ernaar streven de prijs vóór de halvering naar $55.000 te stuwen. Tegelijkertijd hebben beleggers zich verdubbeld in Solana en InQubeta, met als doel mee te liften op hun enorme bullish golf. U kunt een vroege QUBE-houder worden door op de onderstaande link te klikken.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-gemeenschappen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk