BTC rood
Persbericht

Bitcoin (BTC) Bulls Steunen Opkomende Token voor Winsten Dit Kwartaal

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • Er is hernieuwd optimisme onder Bitcoin (BTC) bulls nu de prijs is gestegen naar een 21-maands hoogtepunt na recente positieve ontwikkelingen rondom het activum.
  • Investeerders hebben NuggetRush, een nieuwe meme-munt, gevonden als het volgende grote ding voor winst dit kwartaal.
  • De voorverkoop van NuggetRush zal haar vierde ronde in ongeveer 19 dagen voltooien, met een prijsstijging van 20% voor de volgende ronde.

Vorig jaar zagen we een reeks benchmarks overtroffen in het netwerk en de on-chain activiteiten van Bitcoin (BTC). Aan de vooravond van het nieuwe jaar heeft BTC al een massale liquidatie van Bitcoin shorts geregistreerd, een opmerkelijke dagelijkse toename in transactiebevestigingen, en de prijs van zijn DeFi-munt is gestegen boven $45.000. Deze ontwikkelingen, onder andere, benadrukken dat de crypto bulls terug zijn en actief zijn nu 2024 begint.

Met parallellen tot BTC’s opwaartse trend, is NuggetRush (NUGX) een relatief nieuwe cryptocurrency initial coin offering (ICO) in de meme-munt sector, die dit kwartaal de aandacht trekt. NuggetRush combineert blockchain gaming met real-time verdiensten, wat aantrekkelijk is voor zowel nieuwkomers als professionele investeerders die op zoek zijn naar een top ICO-onderneming met tastbaar nut en winstpotentieel. In dit artikel wordt uitgelegd waarom NuggetRush een munt is voor winst dit kwartaal.

>> Koop NuggetRush Nu <<

NuggetRush (NUGX) Brengt Een Nieuwe Dimensie Van Play-to-Earn (P2E) Gaming

NuggetRush biedt een platform waar cryptocurrency-investeringen, P2E-gaming, verdienen en sociale impact allemaal samenkomen. Het vormt de basis van een revolutionair blockchain-spel vergelijkbaar met echte ambachtelijke mijnbouw, terwijl het actief een zinvol verschil maakt in het leven van ambachtelijke mijnwerkers in onderontwikkelde landen. Bovendien is elke digitaal gedolven goudklomp in het spel gekoppeld aan tastbare beloningen zoals goud en contant geld in real-time.

NuggetRush heeft een model zonder belasting en zonder kosten, waardoor gebruikers zonder extra kosten aan het project kunnen deelnemen. Bovendien biedt het platform een aantrekkelijk scala aan weggeefacties voor actieve deelnemers ter waarde van in totaal $150.000. Alle belonende wegen van NuggetRush stimuleren gebruikersbetrokkenheid en bevorderen de snelle opkomst op de lijst van gedecentraliseerde cryptocurrency’s, aangezien het veel voordelen biedt die verder gaan dan speculatieve handel.

De lopende voorverkoop heeft al meer dan 130 miljoen NUGX-tokens verkocht in vier rondes, en heeft meer dan $1,5 miljoen aan financiering opgebracht. Aan het einde van de voorverkoop kunnen investeerders tot 50% van de tokens claimen in vijf claimrondes, afhankelijk van hun instaptijd. NuggetRush biedt ook een andere mogelijkheid om te verdienen door middel van haar staking-mechanisme, waar houders van non-fungible tokens (NFT) tot 20% jaarlijks percentage rendement (APY) kunnen verdienen.

NUGX staat momenteel op een DeFi-muntprijs van $0,015 en heeft ongeveer 9,5 miljoen tokens over voordat de prijs stijgt naar $0,018 in de laatste ronde. De goed uitgewerkte routekaart en doelen van het project stuwen NuggetRush ook naar zijn voorgestelde marktkapitalisatie mijlpaal van $100 miljoen. Deze top ICO belooft goede winsten en groei als een aantrekkelijke keuze om in te stappen in januari 2024.

>> Koop NuggetRush Nu <<

Bitcoin (BTC) Doorbreekt de $45.000 Weerstandsgrens.

Bitcoin heeft zijn vorige weerstandsniveau doorbroken en bereikte een intrajaars hoogtepunt van $45.870, zoals te zien is in de gegevens van CoinGecko. Deze grote beweging duwde ’s werelds grootste digitale activum naar zijn hoogste niveau sinds maart 2022, en BTC is nu slechts 34% verwijderd van zijn piekprijs van $69.000 in november 2021. De stijging kan worden toegeschreven aan de hype rondom de goedkeuring van de spot Bitcoin ETF (exchange-traded fund).

Bitcoin-investeerders beginnen het jaar goed, zoals blijkt uit de recente stijging van transactieactiviteiten. Het Bitcoin-netwerk heeft onlangs nog een record gebroken door 731.351 dagelijkse transacties te verifiëren. Daarnaast vond op 1 januari een massale liquidatie van Bitcoin shorts plaats, ter waarde van meer dan $115 miljoen. De aanhoudend sterke prestaties van BTC zouden kunnen wijzen op een bredere marktopwaartse trend, aangezien het een leidraad is voor andere digitale activa.

Conclusie

Er is een toename in de prijsactie van Bitcoin dit nieuwe jaar, aangezien het optimisme rond de BTC ETF-goedkeuring blijft groeien. Aan de andere kant bevat de lijst van gedecentraliseerde cryptocurrency’s een coining token, NuggetRush, dat een machtige gaminggemeenschap bevordert en voordelen biedt zoals tastbaar nut, geen extra kosten en meerdere verdienmogelijkheden. Zoals blijkt uit de cijfers, heeft de voorverkoop een bullish trend gehandhaafd, waarbij deelnemers de tokens in grote hoeveelheden kopen voor winst. Geïnteresseerde investeerders kunnen NUGX nu kopen op de website, nu het dit kwartaal minder kost.

Bezoek NuggetRush Presale Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk