Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bitcoin bulls verdedigen prijs nadat het terugkaatste van $29.000

Bitcoin (BTC) bulls zouden op 21 juli een bescheiden overwinning kunnen vieren nadat het zijn openingsprijs voor 2021 behield. In de afgelopen 24 uur bereikte Bitcoin de $29.000. Inmiddels is de ondersteuning van $30.000 weer doorbroken, maar de zorgen namen nog wel toe.


$31.000 weer in het spel voor Bitcoin

Men was bang dat Bitcoin de dieptepunten van mei zou overtreffen en door zou gaan naar $24.000 of lager. Deze zorgen kwamen uiteindelijk niet uit. Mede door het “grootste bod ooit” om bears aan het werk te houden. Daarmee is de Bitcoin prijs op woensdag weer boven de $30.000 uit gekomen. Maar of de bodem bereikt was, is een groot onderwerp van discussie.

Voor analist Michaël van de Poppe liet het feit dat Bitcoin zijn mei niveaus niet haalde de deur open voor een hertest. Zowel toen als nu komt het gedrag overeen met een handelspatroon dat nog niet was afgebroken. Michaël Poppe zei hierover het volgende:

“Bitcoin handelt nog steeds binnen dit bereik van wicks. Ik heb de liquiditeit niet volledig genomen omdat er nog wat wicks zijn om de liquiditeit uit te halen. De dagelijkse candle op Ethereum is echter interessant, omdat die ter ondersteuning is. Laten we kijken of we dit verliezen en de $26.000 bereiken.”

Hij voegde eraan toe dat Bitcoin waanzinnig goedkoop is op een niveau van minder dan $30.000. Collega handelaar Crypto Ed deelde zijn onheilspellende gevoel en voerde aan dat het nog geen tijd was voor een echt herstel. Orderboekgegevens toonden aan dat Bitcoin opbouwt naar de $31.000. Dit leverde een hindernis op voor bulls die de markt 5,5% hoger hadden gedreven naar een lokale top van $30.900.


Altcoins maken sterke comeback

Altcoins doen het goed na dit nieuws van de Bitcoin. De nieuwsgierigheid van Van de Poppe naar Ether is goed gegrond aangezien het bijna 6% won in enkele uren tijd.

Voorheen kende de grootste altcoin een trend van hogere dieptepunten die hem in 2021 kenmerkte. Winsten tot 20% waren ondertussen te zien voor de top vijftig crypto valuta’s op basis van marktkapitalisatie. Dit onderstreept de huidige gevoeligheid van altcoins voor Bitcoin bewegingen. De totale marktkapitalisatie van crypto kwam terug boven de $1.25 biljoen.


Altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Download de Newsbit App.

appstore
playstore

Bitcoin nieuws

Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto
Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes
Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten