Newsbit

Bitcoin cash

Bitcoin Cash krijgt te maken met Bug tijdens hardfork upgrade

Bitcoin cash

Tijdens een hard fork update ondervond het Bitcoin Cash netwerk moeilijkheden bij het verwerken van transacties.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

BCH bug na hard fork

Na de hard fork, die plaats vond in blok 582.680, begon het netwerk problemen te krijgen met transacties. BitMEX liet weten dat het aantal transacties per blok enorm laag was. Dit is ook te zien in de onderstaande afbeelding.

 

Volgens de website CoinDance verwerkten bijna alle blocks die gemined werden na de update alleen maar transacties van Coinbase. BitMEX onthulde dat hun mempool 1.622 transacties had.

Na veel reacties van de community over de lege blokken hebben ontwikkelaars een patch vrijgegeven om de bug te verhelpen.


Bitcoin Cash (BCH) prijs flink gestegen

Eerder deze maand kwam er nieuws naar buiten dat slechts 1 BCH adres verantwoordelijk was voor meer dan de helft van de Bitcoin Cash transacties in de afgelopen maand. De wallet had meer dan 587.000 transacties gedaan sinds 8 april.

Ondanks de bug heeft Bitcoin Cash een flinke koersstijging meegemaakt. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 BCH token rond de $418 dollar. 7 dagen geleden lag de Bitcoin Cash koers nog rond de $288 dollar. Dat betekent dat de munt in 1 week tijd met meer dan 44 procent is gestegen.

 

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top