Nieuws, Trending

Bitcoin.com komt met eigen crypto exchange

Voorheen was Bitcoin.com altijd een website die zich richtte op het berhandelen van Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) en algemeen cryptonieuws. Nu wil het zijn eigen crypto-exchange openen en de concurrentie aangaan met Binance en Coinbase.


Diverse crypto’s

Het platform is hiermee van plan om een reeks handelsparen op te zetten. Zo wil het onder andere Litecoin, Ripple, Tron, ZCash, Stellar en EOS gaan verhandelen. Volgens de aankondiging zijn deze crypto’s een aanvulling op de basisparen Bitcoin Cash, Ethereum, Bitcoin en Tether.

Hiermee breidt het bedrijf haar portfolio flink uit, in de hoop om de concurrentie met de al grotere, al gevestigde exchanges aan te gaan. Volgens de directeur van het bedrijf is Bitcoin.com een van de meest vertrouwde merken in de industrie. Dit zal dan ook een gebruikersboost moeten geven.

Hiernaast maakt het bedrijf gebruik van een mooie actie. Er wordt momenteel namelijk beloofd dat nieuwe accounts een negatieve handelsfee van 0.3% ontvangen. Dit betekent dat zij geld krijgen voor het plaatsen van een order van 0.3%. Naar verluidt gaat deze actie 3 maanden lang lopen.

Hiernaast worden er momenteel nog belangrijke updates uitgevoerd in de ontwikkeling van het platform. Accountbeveiliging, zoals 2-factor-authentication, gaan naar verluidt actief zijn vanaf de start van het platform. Alhoewel er nog geen exacte lanceringsdatum wordt gegeven, wordt verwacht dat deze ontwikkeling niet al te lang gaat duren.