Altcoin,

Bitcoin.com neemt O3 Labs over voor ontwikkeling Bitcoin Cash-app

Bitcoin.com, dat deels geleid wordt door Roger Ver, heeft de overname van een Japanse startup genaamd 03 Labs bekendgemaakt. Hoeveel geld hiermee gemoeid is, is niet bekendgemaakt.


Wat is O3 Labs?

De startup heeft een walletplatform ontwikkelt die ook ondersteuning biedt voor programmeurs. Daarnaast ontwikkelde het bedrijf ook applicaties voor de NEO en Ontology blockchains, ter ondersteuning van de aankoop van crypto’s met creditcards. Van het bedrijf wordt nu verwacht dat het applicaties gaat bouwen voor Bitcoin Cash (BCH).


Mobiele applicaties versnellen

Stefan Rust, CEO bij Bitcoin.com, zegt het volgende over de overname:

“Met het O3-team dat toetreedt tot Bitcoin.com, kijken we ernaar uit om de services in onze mobiele applicaties te versnellen en iedereen ter wereld, die toegang heeft tot het internet, te bedienen.”

Hij benadrukt ook dat “gebruikers met de komende applicaties de mogelijkheid hebben om te beheren, groeien en uitgeven terwijl ze zaken doen met wie ze maar willen, wanneer ze maar willen, zonder de noodzaak van traditionele banken of financiële tussenpersonen.”

In de ivereenkomst tussen de bedrijven staat naar verluidt dat Bitcoin.com de werknemers van de Japanse blockchain startup op zal nemen. Het is echter nog niet duidelijk of de twee oprichters van de startup ook toe zullen treden tot Bitcoin.com.