Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bitcoin doorbreekt $36k – is $40K in aantocht?

Bitcoin trekt zich weinig aan van alle chaos in Amerika en heeft zojuist de $36.000 grens doorbroken. Zal BTC spoedig de $40.000 grens gaan testen?


Bitcoin bereikt weer een ATH

Bitcoin heeft zojuist de $36.000 grens doorbroken te midden van een enorme chaos in Amerika. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 BTC token rond de $36.200. Dit betekent dat BTC opnieuw een All Time High heeft bereikt.

Bitcoin bereikt ATH – Bron: Tradingview

Voor sommigen zal de doorbraak van $36.000 misschien niet meer zo speciaal zijn, maar een handvol analisten heeft dit niveau aangemerkt als een belangrijk weerstandsniveau. Als BTC vandaag boven dit niveau weet te sluiten lijkt de weg vrij richting de psychologische $40.000 grens.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Ook Bitcoin hashrate bereikt nieuw record

De prijs is trouwens niet de enige statistiek die op een recordhoogte ligt. De hash rate heeft vandaag namelijk ook een nieuw record bereikt. Volgens gegevens van Blockchain.com bedraagt de Bitcoin-hash-rate nu ongeveer 148 exahashes per seconde. Dit cijfer geeft de hoeveelheid rekenkracht weer die door miners wordt uitgegeven om het netwerk elke seconde te beveiligen.

Bitcoin hash rate – Bron: blockchain.com

De huidige groei van de hash-rate is in lijn met de trend die is waargenomen sinds begin november 2020, die samenvalt met het begin van de enorme prijsstijging van de grootste cryptomunt ter wereld.

Bitcoin nieuws

Auteur Black Swan: “Bitcoin is gefaald ook als het $100K waard wordt” Auteur Black Swan: “Bitcoin is gefaald ook als het $100K waard wordt”
Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten