Bitcoin, Ethereum en Ripple tonen klein herstel

Na de recente crash zien we vandaag dat de belangrijkste crypto’s: Bitcoin, Ethereum en Ripple een klein herstel vertonen.


Bitcoin (BTC) herstelt tot $9600 dollar

Na een flinke crash, waarbij de Bitcoin koers daalde van $10.260 tot $9450 dollar, bleef het herstel gisteren uit. Echter, vandaag zien we dat een klein herstel plaats vindt. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $9600 dollar. 1 dag geleden lag de BTC koers rond de $9452 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met 1,1 procent is gestegen.

 
BTC/USD

Het kleine herstel van vandaag betekent niet direct dat de Bitcoin prijs vanaf nu weer blijft stijgen. Zo vertelt analist Josh Rager dat een nieuwe koersdaling ervoor zou kunnen zorgen dat de Bitcoin koers daalt tot rond de $8.700 dollar. Vervolgens zou hij zelfs tot richting de $8.000 dollar kunnen dalen.

“Pas als de BTC prijs stijgt tot boven de $10.100 dollar ben ik weer bullish,” zegt hij.

 

Ethereum (ETH) rond $170 dollar.

De grootste altcoin, Ethereum, heeft haar koers nog verder zien dalen dan de Bitcoin. Vandaag zien we dat ETH eigenlijk geen herstel vertoont. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Ethereum token rond de $170 dollar. 1 dag geleden lag de ETH prijs rond de $169,30 dollar, wat betekent dat de munt slechts met 0,2 procent is gestegen vandaag.

 
ETH/USD

Analist Max Keiser heeft niet erg veel vertrouwen in het herstel van Ethereum. Hij voorspelde namelijk dat de ETH koers zal dalen tot $90 dollar. Newsbit analist Thijs is optimistischer. Hij vertelt dat het interessant wordt om buy orders te plaatsen bij de volgende support zone van $151 – $159 dollar.

 

Ripple (XRP) prijs stijgt met 1.8 procent

Tot slot beschrijven de XRP koers. Ook Ripple kon niet ontsnappen aan de BTC crash die eergisteren plaatsvond. Echter, vandaag zien we dat XRP 1 van de best presterende top 20 cryptomunten is. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $0,257 dollar. 24 uur geleden lag de XRP prijs rond de $0,253 dollar. Dat betekent dat de Ripple koers vandaag met 1.8 procent is gestegen.

 
XRP/USD

Volgens analist Thijs kan de XRP koers verder dalen tot de lower low op $0.2431. Het is dus verstandig om nog even af te wachten. Wel is het volgens de analist een mooie zone voor de long term bags.

 

 

Join ons Telegram-kanaal gratis en discussieer mee!

 

knop_join-telegram-kanaal