Bitcoin

‘Bitcoin gaat zeker nieuwe recordhoogtes bereiken’

Ondanks dat de Bitcoin koers iets teruggezakt is, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat Bitcoin nieuwe recordhoogtes zal bereiken, zo vertelt een bekende handelaar.


Bitcoin kan spoedig de $55K bereiken

De Bitcoin koers daalde vannacht naar een dieptepunt van $44.200. Ondanks de correctie, van ongeveer $3.800, blijven de meeste traders nog altijd zeer bullish. Een correctie was namelijk te verwachten aangezien de verkoopdruk op dit niveau nog altijd aanzienlijk is.

Bitcoin 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

Volgens de bekende handelaar Pentoshi, was deze koersval slechts een tijdelijke correctie. Bitcoin zal volgens hem iedereen eraan herinneren wie de koning is.

“Bitcoin gaat echt naar nieuwe hoogtepunten stijgen. Het zal iedereen eraan herinneren wie de koning is.”

Voor nu is het verstandig om vooral naar 2 niveaus te kijken. De eerste is de ondersteuning rond de $42.000. De tweede is de weerstand die rond de $48.000 ligt. Als deze doorbroken wordt lijkt de volgende stap een Bitcoin prijs van $55.000.

Handelaar Peter Brandt wees op mogelijke volatiliteitsexplosie aangezien BTC zich in een rising wedge patroon bevindt. Als de munt hier bullish uit weet te breken lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat de $48.000 opnieuw wordt getest.

Voor nu lijkt de Bitcoin prijs zich al aardig te herstellen. Op het moment van schrijven ligt de prijs rond de $45.400. Dat is alweer duizend dollar hoger dan het dieptepunt die behaald werd om 3 uur ‘s nachts.

Bitcoin nieuws

Expert voorspelt miljardeninstroom voor Hongkongse Bitcoin ETF
De decentralisatie van Bitcoin wankelt, volgens CTO van Komodo
SkyBridge Capital oprichter voorziet Bitcoin koers van $200.000 in 2024
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?