Bitcoin,

Bitcoin-koers langzaam richting $8500, BNB stijgt met 5%

Bitcoin noteert vandaag een kleine prijsstijging en kruipt weer richting de $8500 dollar. De best presterende altcoin van vandaag is Binance Coin (BNB). De BNB prijs stijgt de afgelopen 24 uur met meer dan 5 procent.


Bitcoin koers Stijgt richting $8500

Nadat de Bitcoin koers op 11 oktober een hoogtepunt van $8700 dollar bereikte is de koers weer teruggezakt richting de $8300 dollar. Na hier even te hebben geconsolideerd zien we vandaag weer een kleine prijsstijging.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 BTC rond de $8.440 dollar. 24 uur geleden lag de Bitcoin-prijs nog rond de $8.375 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 0,84% is gestegen. De Bitcoin-dominantie is vandaag stabiel gebleven en ligt op 66,8%.

 
BTC/USD 13 oktober

De vraag waar iedereen antwoord op wil is natuurlijk of er een nieuwe Bitcoin bull run aan zit te komen. Hoewel sommige analisten voorspellen dat de Bitcoin halving van mei 2020 ertoe zal leiden dat de BTC-prijs nieuwe hoogten zal bereiken, beweert de CEO van Bitmain dat de halvering waarschijnlijk niet tot een bull-markt zal leiden. Wel vertelt hij dat BTC een zeer goede lange-termijninvestering is.

 

Binance Coin (BNB) best presterende altcoin

De altcoin die de meeste winst boekt vandaag is Binance Coin (BNB). Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 BNB rond de $18,04 dollar. 24 uur geleden lag was de Binance Coin-prijs nog $17,15 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 5,3 procent is gestegen. Met deze prijsstijging is BNB de best presterende top-20 altcoin van vandaag.

 
BNB/USD

Binance Coin laat niet alleen vandaag een mooie prijsstijging zien. De munt is al tijden aan een indrukwekkende opmars bezig. Aan het begin van 2019 lag de BNB-prijs namelijk slechts rond de $6 dollar. Dat betekent dat de prijs in een jaar tijd met 200 procent is gestegen.

 

Bitcoin nieuws

QCP Capital uit zorgen: Komt er een einde aan de Bitcoin-rally in het 2e kwartaal?
Nieuwe Bitcoin ETFs kochten al voor $35 miljard aan BTC
Stevent de Bitcoin koers af op een recordhoogte van $180.000?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?