Bitcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Bitcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Bitcoin koers ligt weer boven de $50k

Nadat de Bitcoin koers gisteravond weer even terugzakte tot $47.000, is de prijs vandaag omhoog geschoten. 1 Bitcoin is nu meer dan $50.7k waard en ook Ethereum nadert weer de $1.600 grens.


Bitcoin toont een sterk herstel

Eind februari bereikte de Bitcoin een dieptepunt van $43.000, maar met de start van een nieuwe maand lijkt de positiviteit teruggekeerd. BTC doorbrak gisteren al eventjes de $50.000, maar slaagde er toen niet in zijn opwaartse momentum vast te houden. De daaropvolgende afwijzing zorgde vervolgens dat de prijs daalde tot $47.000.

Desalniettemin kaatste de BTC koers weer terug omhoog en voegde het in enkele uren tijd meer dan $3.000 aan zijn waarde toe. Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin koers zelfs alweer rond de $50.8k.

Bitcoin toont een sterk herstel – Bron: Tradingview

Nu BTC het $50.000 overwonnen lijkt te hebben zal het rond de $51.6k pas weer echte weerstand ondervinden. Vanuit daar zou de koers kunnen stijgen richting de $52.500 en $55.000. Aan de andere kant, als er opnieuw een scherpe afwijzing komt, ligt er ondersteuning op $47.200 en $46.600.


Litecoin koers stijgt met 12%

Ook de meeste altcoin koersen kleuren de afgelopen dagen weer groen. De Ethereum prijs daalde eind februari tot een dieptepunt van $1.300, maar is sindsdien met bijna $300 gestegen en ligt momenteel dicht bij de $1.600.

Cardano’s ADA token noteert vandaag ook weer een stijging van ongeveer 2% en ook Ripple’s XRP token boekt een winst van 3,55%. Chainlink heeft sinds gisteren zelfs meer dan 6% aan zijn waarde toegevoegd waardoor 1 token weer meer dan $30 waard is. Desalniettemin is Litecoin de grootste stijger van vandaag met een stijging van 12%. Hierdoor is 1 Litecoin alweer bijna $200 waard.

Bitcoin nieuws

Voorzitter van de SEC bestempelt Bitcoin als ‘commodity’ Voorzitter van de SEC bestempelt Bitcoin als ‘commodity’
Bearmarkt van 2022 is de zwaarste in de geschiedenis van de cryptomarkt Bearmarkt van 2022 is de zwaarste in de geschiedenis van de cryptomarkt
Goed nieuws? Het energieverbruik van de Bitcoin blockchain daalt Goed nieuws? Het energieverbruik van de Bitcoin blockchain daalt
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten