Bitcoin
Persbericht

Bitcoin Koers Verwachting: BTC Nadert $71,5k In Crypto Rally – Nu Bitcoin Kopen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Een nieuwe crypto rally lijkt begonnen nu Bitcoin de ene naar de andere resistance doorbreekt. Terwijl Bitcoin stijgt vragen veel investeerders zich af of nu Bitcoin kopen verstandig is. Experts en analisten verschillen van mening, maar zijn overwegend positief.

Bitcoin koers verwachting van experts: crypto rally aanstaande

Deze week zet Bitcoin uitstekende cijfers neer. De grootste cryptomunt ter wereld liet een constant stijgende lijn zien, en doorbrak de ene na de andere resistance level. Momenteel staat Bitcoin op $ 64,879, een stijging van 11,7% ten opzichte van een week geleden.

Er zijn meerdere verklaringen voor de stijgende Bitcoin koers: de aanslag op Donald Trump, een ‘supply squeeze’ dankzij de Bitcoin halving die steeds meer voelbaar wordt en een vergrote interesse in de token dankzij Bitcoin ETF’s spelen allemaal een rol bij het verklaren waarom Bitcoin stijgt.

De grote vraag is echter hoe lang de Bitcoin rally stand zal houden. Een bekende crypto analist, Rekt Capital, vermoedt dat de stijging nog wel even door zal gaan. Hij beschrijft in een post op X een scenario waarin de koers van de grootste token door kan stijgen richting $ 71.500 zodra de $ 65.000 gehaald wordt.

Dit is in lijn met een eerdere post op X van Rekt Capital, waarin hij stelt dat de traditionele dip na de Bitcoin Halving nu echt voorbij is. Uit historische gegevens valt af te leiden dat een enorme crypto rally aanstaande is, mocht Rekt Capital gelijk krijgen. Het behalen van een nieuwe All Time High zou dan aanstaande zijn voor de grootste cryptomunt.

Nu Bitcoin kopen of in een andere token investeren?

Desondanks is niet iedereen even enthousiast over de Bitcoin koers verwachting. Veel traders hebben in een eerdere fase al besloten om short te gaan op Bitcoin, met posities die bij $ 71.500 geliquideerd zullen worden. 

Uit data van CoinGlass blijkt dat het hier gaat om maar liefst $ 1,47 miljard aan shortposities. Het feit dat deze shorters zich nog niet teruggetrokken hebben laat zien dat er ook veel traders zijn die denken dat Bitcoin de huidige crypto rally niet lang zal volhouden.

Is nu Bitcoin kopen aan te raden nu de token in waarde stijgt? Experts zijn er nog niet helemaal over uit. 

Wat wel duidelijk is, is dat in het geval van een eventuele crypto rally het niet Bitcoin zal zijn dat de beste resultaten oplevert. De token heeft een market cap van $ 1,28 biljoen, wat ervoor zorgt dat een verdubbeling van de Bitcoin koers bijna onmogelijk is.

Kleinere cryptomunten met potentie, zoals de beste meme coins, leveren bij een Bitcoin crypto rally sterkere prestaties dan Bitcoin zelf. Het kan dus verstandig zijn om niet in Bitcoin te investeren nu de verwachtingen rondom deze token positief zijn, maar voor een kleinere alternatieve cryptomunt te gaan.

Momenteel zijn er twee presale crypto’s beschikbaar die aan alle eisen voldoen om de volgende grote hit in de volatiele wereld van meme coins te worden. Het gaat om Pepe Unchained en Meme Games.

Pepe Unchained – Meme Coin breekt uit!

Pepe Unchained is een nieuwe meme coin die met behulp van een eigen Layer 2 netwerk een poging gaat doen om de traditionele verhoudingen in de wereld van de meme coins op zijn kop te zetten.

Een grote, bekende meme coin zoals Pepe (waar Pepe Unchained op gebaseerd is) loopt tegen de nodige beperkingen aan omdat ze niet over een eigen L2 beschikt. Hierdoor zijn de transactiekosten vaak onnodig hoog, en kunnen snelle overschrijvingen niet gegarandeerd worden.

Pepe Unchained is met een eigen Layer 2 baas in eigen huis. Hierdoor kan de token veel meme coin liefhebbers aantrekken die willen profiteren van de optimale tradingmogelijkheden. Bovendien kan $PEPU de native token worden van een heel netwerk aan nieuwe meme coins.

Investeerders hebben vertrouwen in de token, die in zeer korte tijd al (bijna) $ 4 miljoen heeft opgehaald in de crypto presale. Pepe Unchained werkt met een oplopend prijsschema, waardoor je snel moet instappen, mocht je de token voor de laagst mogelijke prijs (momenteel $ 0,0084598) aan willen schaffen.

> Nu naar Pepe Unchained <

The Meme Games – Let the games begin!

Een andere interessante token die aan haar presale begonnen is, heet The Meme Games ($MGMES). Deze vrolijk vormgegeven token combineert de spirit van de Olympische Spelen met de iconen uit de meest populaire meme coins, en geeft investeerders de kans om flinke rendementen te halen.

Wanneer je in de presale The Meme Games tokens koopt, krijg je de mogelijkheid één van de vijf ‘atleten’ (zoals Pepe, Doge en Brett) te kiezen. Wint de atleet zijn onderdeel, dan krijg je als The Meme Games investeerder nog eens 25% extra bovenop je investering.

The Meme Games nieuwe token met potentie

Daarnaast kent The Meme Games een uitgebreid stakingmodel, dat voorziet in grote rendementen. 10% van het totale aantal tokens is vastgezet om via staking uitgekeerd te worden aan de community.

Investeren in The Meme Games kan tot 8 september: twee dagen later zal de token op gedecentraliseerde exchanges verschijnen en kunnen investeerders hun gouden plakken verzilveren. 

$MGMES kost tijdens de gehele presale $ 0,0009, maar op is op. Om de token te kunnen kopen moet je beschikken over een off-chain cryptowallet, zoals bijvoorbeeld Best Wallet. Zorg dus dat je er op tijd bij bent wanneer je ook mee wilt doen aan deze zeer bijzondere competitie!

> Nu naar The Meme Games <


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.