Bitcoin over $8000, Ripple (XRP) STIJGT +22%


De crypto koersen blijven door stijgen. De Bitcoin koers heeft vandaag zelfs de $8000 dollar grens doorbroken en ook Ripple (XRP) zien een enorme koersstijging.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin kan zomaar stijgen tot $10.000 dollar

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $8280 dollar. 24 uur geleden lag de prijs van 1 BTC nog rond de $7020 dollar. Dat betekent dat de koers in 1 dag met bijna 18 procent is gestegen.

 
Bitcoin-koers-8000-dollar

Het tempo van de koersstijging is ongekend hoog en dat is een enorm goed teken. Het toont namelijk aan dat er genoeg kopers zijn, ook op hoge niveau’s. Na het doorbreken van de $8000 dollar grens is het mogelijk dat de Bitcoin prijs door stijgt tot de nieuwe weerstandsgrens van $8500 dollar. Als ook deze grens doorbroken wordt kan de munt zelfs doorstoten tot $10.000 dollar.

Let wel op. Als de koers crasht zal het een scherpe pijnlijke daling worden. Houd dus een strakke stoploss aan.

 

Ripple (XRP) stijgt met meer dan 20 procent

Na een tijd lang achter de feiten aan te hebben gelopen zien we vandaag de XRP koers enorm de lucht in schieten. 4 dagen geleden schreven we al dat er een kans was dat de Ripple prijs flink zou gaan stijgen. XRP leek te slapen, maar achter de schermen vonden veel positieve ontwikkelingen plaats. De ontwikkelingen weerspiegelden nog niet in een goede prijsstijging. Dat suggereerde dat de XRP koers flink kon gaan stijgen, wat vandaag het geval is.

 
ripple-koers-stijgt

Door de enorme prijsstijging kan XRP zomaar door stijgen tot $0,45 dollar en later tot $0,60 dollar. Wel loopt de munt tegen een kleine weerstand aan rond de $0,565 dollar.

 

Newsbit Telegram

Volg ons telegram kanaal en discussieer mee! @newsbit_crypto

JOIN Close