Tekenen dat de Ripple (XRP) koers Flink kan gaan STIJGEN

 

De Ripple koers loopt flink achter op andere crypto’s. Toch zijn er tekenen dat de XRP prijs flink kan gaan stijgen. Lees meer.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Ripple koers kan flink stijgen

De Bitcoin koers vliegt omhoog terwijl de rest van de altcoins slechts minimaal mee profiteren. Vooral Ripple’s XRP lijkt maar niet van de grond te komen. De prijs ligt al tijden lang rond de $0,30 dollar.

Hoewel XRP op dit moment lijkt te slapen, zijn er enorm veel positieve ontwikkelingen aan de gang. De ontwikkelingen weerspiegelen nog niet in een stijgende prijs, wat suggereert dat de Ripple koers enorm kan gaan stijgen wanneer het wakker wordt.


Ripple’s positieve ontwikkelingen

Ripple presteert het hele jaar al slecht. Al sinds het begin van 2019 zien we een vrijwel stabiel koersverloop rond de $0,30 dollar. Echter, achter de schermen zijn er belangrijke ontwikkelingen en partnerschappen gesloten. Grote instellingen als Ria payments, de Europese Commissie en het IMF dichten een grote toekomst toe aan Ripple. Dit zou kunnen betekenen dat XRP dit jaar nog een flinke prijsstijging mee gaat maken.

Door samen te werken met grote financiële instellingen, zorgt Ripple voor massale crypto adoptie. Ook is het 1 van de enige munten die daadwerkelijk veelvuldig wordt gebruikt voor betalingen.

In maart 2019 prees de wereld bank het xRapid programma. In een artikel werd geschreven dat betrokken financiële instellingen tussen de 40-70% besparen op wisselkoersen. Ook wordt de betalingstijd omlaag gebracht tot ongeveer 2 minuten, in tegenstelling tot een paar dagen. “

Ook werd de oprichter van Ripple, Chris Larsen, door het IMF gevraagd om lid te worden van het IMF innovatie panel. Dit panel kijkt hoe blockchain de financiële wereld kan stroomlijnen.

Ripple loopt op dit moment misschien achter de feiten aan, maar als de koers gaat stijgen verwachten we grootse dingen.

 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken