Bitcoin platform Bakkt is beschermd door verzekering van $125 miljoen

Alle Bitcoins die gestort zijn in het Bakkt Warehouse worden beschermd door een verzekeringspolis van $125 miljoen dollar. Dit kondigde het bedrijf op 9 september aan.

Bakkt begon met het accepteren van deposito’s op 6 september. Op 23 september gaat het volledige Bakkt platform voor Bitcoin futures live.


Verzekering zorgt voor vertrouwen

Het kostte Bakkt veel tijd en moeite om de certificering te krijgen voor de fysiek geleverde Bitcoin Future producten, maar het is ze eindelijk gelukt. Sinds de goedkeuring draait het platform op volle toeren.

Zoals we hierboven aan hebben gegeven onthulde Bakkt de productlancering op 23 september. Daarnaast is het Bakkt Warehouse op 6 september al geopend voor deposito’s.

De aankondiging over de enorme verzekeringspolis is dan ook een heel goed teken. Dit verwijdert namelijk een grote zorg voor de institutionele beleggers. De verzekering laat zien dat het geld veilig is.


De fysieke Bitcoin futures

Als de lancering van het Bakkt platform succesvol is, dan is dit het eerste Bitcoin futuresplatform dat een fysiek product aanbiedt. Dat betekent dat de beleggers zullen handelen met echte Bitcoins in plaats van dat ze speculeren op de prijs.

Op dit moment worden de Bitcoin futures namelijk alleen nog met fiat valuta’s zoals de dollar afgerekend. Bij Bakkt zullen de klanten de betaling dus in Bitcoins ontvangen zodra het futures contract afloopt.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 
 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken