Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bitcoin prijs weer boven $43K door Bitcoin aankopen van Terra

Terra blijft grote Bitcoin aankopen doen en is van plan om voor minstens $3 miljard aan BTC tokens te kopen. Dit heeft een positief effect op de Bitcoin prijs.


Terra blijft Bitcoin kopen

De Bitcoin prijs ligt weer boven de $43.000. De koersstijging werd mede veroorzaakt door de grote BTC aankopen van het cryptoproject genaamd Terra. Deze aankopen doen veel optimisme aanwakkeren in de cryptowereld.

BTC grafiek 1 uur per candle – Bron: Tradingview

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $43.050. Dat is zo’n 2 procent hoger dan een dag geleden. De BTC prijs bereikte eerder vandaag zelfs even een hoogtepunt van $43.498. Dit is een prijsniveau die voor het laatst gezien werd op 3 maart.

Eerder schreef Newsbit al dat het crypto project genaamd Terra aangekondigd had enorm veel BTC tokens aan te gaan kopen. Nu blijkt dat Terra al voor $750 miljoen aan BTC tokens heeft gekocht brengt dit enorm veel positiviteit op gang.


Wil jij Bitcoin verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Niks lijkt positieve stemming te kunnen veranderen

Zelfs het ‘slechte’ nieuws dat El Salvador de release van zijn zogenaamde “Vulkaan-obligaties” had uitgesteld tot september, leek de positieve stemming niet te veranderen.

De minister van Financiën zegt dat de huidige marktvolatiliteit en de oorlog tussen Rusland en Oekraïne de autoriteiten ertoe hebben aangezet de lanceringsdatum van de Bitcoin obligaties uit te stellen tot (waarschijnlijk) september.

De cryptomarkt leek zich weinig aan te trekken van het nieuws en boekte vandaag gewoon weer een mooie winst.

Bitcoin nieuws

Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak? Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak?
Dan Tapiero: “Bitcoin is een enorme kans voor Blackrock” Dan Tapiero: “Bitcoin is een enorme kans voor Blackrock”
Bitcoin miner Core Scientific produceert meer Bitcoin, ondanks stroomtekorten in Texas Bitcoin miner Core Scientific produceert meer Bitcoin, ondanks stroomtekorten in Texas
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin maakt zich op voor één van de grootste bullmarkten in de geschiedenis Bitcoin maakt zich op voor één van de grootste bullmarkten in de geschiedenis
Shiba Inu-team maakt gemeenschap nieuwsgierig met nieuwe video Shiba Inu-team maakt gemeenschap nieuwsgierig met nieuwe video
900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet 900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten