Nieuws, Trending

Bitcoin richting $4000, Ethereum, Ripple en BCH Stijgen


Na een stabiel koersverloop zien we de cryptocurrency koersen vandaag weer stijgen. De Bitcoin koers kruipt richting de $4000 dollar grens en ook de Ethereum, Ripple en Bitcoin Cash koersen kleuren groen.


Bitcoin (BTC) prijs gaat opnieuw $4000 dollar testen

Eindelijk zien we de Bitcoin koers weer wat stijgen. De BTC prijs zat al tijden vast tussen de $3890 en de $3910 dollar. Vandaag zien we dat de prijs wat naar boven uitbreekt. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $3960 dollar. 24 uur geleden lag de BTC prijs nog rond de $3919 dollar. Dat betekent dat de prijs vandaag met 1.05% is gestegen.

 
Btc prijs


De prijsstijging van vandaag zou wel eens een aanzet kunnen zijn tot het hertesten van de psychologische $4000 dollar grens. Als deze doorbroken wordt zijn wij en vele met ons zeer positief gestemd.

 

Ethereum (ETH) prijs stijgt richting $140 dollar

Niet alleen de Bitcoin koers maakt vandaag een prijsstijging mee. Ook de grootste altcoin, Ethereum, presteert vandaag goed. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 ETH token rond de $138 dollar. Eén dag gelden lag de Ethereum koers nog rond de $133 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 3,15 procent is gestegen.

 
ETH prijs


Zoals we eerder in onze prijsanalyse hebben beschreven ligt er een ondersteuning rond de $130 dollar grens. Hier is de munt niet onder gezakt wat een teken van sterkte is. Ethereum lijkt klaar te zijn voor een stap omhoog. Daarvoor moet wel eerst de $145 dollar weerstand doorbroken worden. Als dat lukt lijkt de weg richting de $160 dollar vrij te zijn.

 

Ripple (XRP) koers stijgt met 1 procent

Ook de Ripple koers kleurt vandaag groen. Wel blijft de trend die we al tijden waarnemen ook vandaag in stand. De XRP koers is relatief stabiel ten opzichte van andere altcoins.

Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $0,315 dollar. 24 uur geleden lag de Ripple prijs nog rond de $0,312 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met ongeveer 1 procent is gestegen.

 
ripple koers


Zoals we in onze prijsanalyse schreven zou een koersstijging tot boven de $0,33 dollar zou een teken van sterkte zijn. Het verbreken van dit weerstandsniveau zou de koers richting de $0,40 dollar grens kunnen stuwen.

 

Bitcoin Cash (BCH) prijs stijgt met 7,5 procent

Eén van de best presterende altcoins van vandaag is Bitcoin Cash. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 BCH token rond de $144 dollar. 24 uur geleden lag de BCH prijs nog slechts rond de $134 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met 7,5 procent is gestegen.

 
BCH prijs


Het volgende weerstandsniveau die Bitcoin Cash moet doorbreken is de $150 dollar grens. Als dit lukt zal de koers een grote sprong vooruit kunnen maken.