Nieuws, Trending

Bitcoin, Ripple en Ethereum koersen schieten weer omhoog


Na een flinke crash meegemaakt te hebben, de afgelopen twee dagen, zien we vandaag de Bitcoin, Ripple en Ethereum koers weer de lucht in vliegen.


Bitcoin koers stijgt richting $4000 dollar

De Bitcoin maakt vandaag weer een kleine comeback. Na een paar dagen lang verlies te hebben geleden zien we de koers deze middag weer wat omhoog krabbelen. Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin koers rond de $3930 dollar. 5 uur geleden lag de prijs voor 1 Bitcoin nog rond de $3670 dollar.

 
bitcoin prijs

Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 6,5 procent is gestegen. De $4000 dollar grens komt weer in de beurt en dat is een goed teken. Als de koers vandaag deze grens weet te doorbreken zien we de toekomst rooskleurig tegemoet.

 

Ripple (XRP) koers stijgt met 7 procent

Ook Ripple ziet haar koers flink stijgen vandaag. Op het moment van schrijven ligt de XRP koers rond de $0,376 dollar. 5 uur geleden lag de ripple koers nog rond de $0,346 dollar. Dat betekent dat de prijs in een paar uur tijd met 7 procent is gestegen.

De xrp koers komt pas rond de $0,40 dollar een nieuw weerstandsniveau tegen. Wordt dit niveau doorbroken, dan lijken de poorten open voor een prijs van $0,50 dollar.

 
ripple koersEthereum (ETH) koers stijgt met 15 procent

Ethereum, de op twee na grootste cryptocurrency ter wereld, ziet haar koers omhoog vliegen. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Ether rond de $136 dollar. 5 uur geleden lag de prijs nog slechts rond de $118 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 15 procent stijgt.

 


Ethereum komt een nieuw weerstandsniveau tegen bij de $150 dollar grens. Het zou dus een teken van sterkte zijn als Ethereum deze grens dit weekend weet te doorbreken.