Nieuws, Trending

Bitcoin, Ripple en Ethereum koersen stabiliseren


Na de enorme crash van gisteren, zien we de Bitcoin, Ripple (XRP) en Ethereum koersen weer wat stabiliseren.


Bitcoin (BTC) koers stabiliseert rond $3700 dollar

Na een flinke koersval gisteren zien we de BTC koers vandaag rond de $3700 dollar stabiliseren. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $3690 dollar. 24 uur geleden lag de Bitcoin prijs rond de $3682 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag ongeveer stabiel is gebleven.

Dat de Bitcoin koers stabiliseert is een goed teken. Nu zijn we echter weer op een punt aangekomen waar een nieuwe keuze gemaakt gaat worden. Zoals te zien is in de onderstaande afbeelding zit de Bitcoin koers vandaag vast een channel. Waar deze koers uit deze channel breekt zal een belangrijk voorteken zijn voor de volgende prijsbeweging. Breekt de koers uit boven de $3780 dan is de kans groot dat de koers weer omhoog gaat. Zakt de koers onder de $3680 dan is de kans groot dat de koers verder naar beneden zakt.

 
bitcoin koersRipple (XRP) koers stabiliseert bij sterk ondersteuningsniveau

Ook Ripple, de op een na grootste cryptocurrency, ziet haar koers vandaag stagneren. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP roken rond de $0,334 dollar. 24 uur geleden lag de koers rond de $0,331 dollar. Dat betekent dat ook bij XRP de koers nagenoeg gelijk is gebleven vandaag.

Er ligt een sterke ondersteuning rond de $0,32 dollar koers. Het is dan ook een goed teken dat deze stand heeft gehouden. Als de koers stijgt tot boven de $0,345 dan is de kans groot dat we weer een stijgende koers zullen zien. Zakt de koers tot onder de $0,32 dollar, dan kan de XRP waarde terugzakken tot $0,25 dollar.

 
ripple koersEthereum stabiel tussen $125 en $130 dollar

Ethereum is één van de munten die gisteren de grootste klappen heeft gekregen. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 ETH token rond de $128 dollar. 24 uur geleden lag de prijs rond de $128,50 dollar. Dat betekent dat ook Ethereum is gestabiliseerd.

ETH verhandeld vandaag in een strakke marge tussen de $125 en $130 dollar. Als de Ethereum koers boven de $135 dollar uitkomt is de kans groot dat de munt een sterk herstel zal zien. Zakt de koers tot onder de $120 dollar, dan is de kans groot dat de koers richting de $100 dollar grens zakt.

 
ethereum koers