Nieuws, Trending

Bitcoin SV ziet enorme stijging terwijl rest van cryptomarkt crasht

De crash die de afgelopen tijd plaats vindt kent geen genade. Bijna alle grote munten zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en Bitcoin Cash zien hun koers enorm dalen. We zitten in een tijd die de crypto winter wordt genoemd. Toch is er één munt die enorm goed presteert: Bitcoin SV.

bitcoin sv logoBitcoin Cash SV stijgt enorm

Zoals we in een eerder artikel hebben beschreven is Bitcoin Cash (BCH) gesplitst in twee verschillende vormen. Een van deze afsplitsingen is Bitcoin SV. Waar het eerst leek dat Bitcoin SV zal verliezen zien we de munt nu een enorme opmars maken. Op het moment van schrijnen ligt de prijs voor 1 Bitcoin SV token rond de $108 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog rond de $90 dollar. Dat betekent dat we de koers vandaag met zo’n 19 procent omhoog zien vliegen.   bitcoin sv   Terwijl de Bitcoin SV koers omhoog vliegt zien we de andere afsplitsing genaamd Bitcoin ABC flink dalen. De waarde van deze munt die op de meeste exchanges als Bitcoin Cash (BCH) wordt omschreven daalt vandaag met 15 procent. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd tot Bitcoin SV de plaats van Bitcoin ABC over gaat nemen.   Koop BCH SV | IDEAL

Aankondigingen van Craig Wright

Een van de belangrijkste personen in het Bitcoin SV kamp genaamd Craig Wright heeft ervoor gezorgd dat Bitcoin SV mainstream is geworden. Dit heeft hij gedaan door nieuwe tweets te plaatsen waar hij zegt dat hij een manifest klaar heeft voor 2019. Hij zegt het volgende: “In 2019 gaan we mensen leren hoe ze echte SPV-systemen kunnen bouwen. Geen fraude maar, veilig en direct. Het werd gesuggereerd in de whitepaper, maar niemand is erin geslaagd om het te krijgen. Dus ik zal het voor je doen. Ik had gehoopt dat anderen het zouden begrijpen.”     Wij zouden voor nu zeggen, volg deze man op twitter. Er kunnen wel eens grote veranderingen aankomen.