Bitcoin terug boven $10.400, ook Ethereum en Ripple stijgen

De cryptocurrency koersen stijgen weer en de 3 belangrijkste cryptocurrencies, Bitcoin, Ethereum en Ripple boeken vandaag mooie winsten.


Bitcoin prijs stijgt tot $10.400 dollar

Waar we de Bitcoin prijs gisteren nog zagen dalen tot $9820 dollar, zien we vandaag dat de grootste cryptocurrency ter wereld een flinke stijging laat zien. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 BTC rond de $10.400 dollar. Iets meer dan een dag geleden lag de prijs dus nog rond de $9820 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 6 procent is gestegen.

 
BTC/USDT

Analist Thijs vertelt het volgende over de Bitcoin grafiek:

“BTC heeft na een bounce op de support een mooie stijging gehad tot de eerste resistance. Mochten we deze resistance breken dan is de kans groot dat we voor de Short Timeframe High gaan. “

 

Ethereum (ETH) koers doorbreekt $195

Ook de grootste altcoin, Ethereum, maakt vandaag een goede stijging mee. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 ETH token rond de $195,5 dollar. Dat is ongeveer 3 procent hoger dan 24 uur geleden.

 
ETH/USDT

Analist Thijs vertelt het volgende over de Ethereum grafiek:

“Op dit moment zien we dat ETH na de rejection op de $203 terug is gezakt naar de vorige lows op $182. Vanuit hier hebben we een bounce gemaakt. Op dit moment gaat ETH weer richting de $203 om die resistance opnieuw te testen. We kunnen nu dan dus 2 scenarios gaan schetsten voor ETH. Of we krijgen een rejection breken de lows en gaan verder down naar de volgende support op $172. Of we breken deze resistance en gaan richting de $226. Mocht je een entry willen maken op ETH doe dit na de resistance into support flip op $203.”

 

Ripple (XRP) stijgt tot $0,276

Tot slot bekijken we de koersverloop van XRP. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $0,276 dollar. 24 uur geleden lag de Ripple prijs nog rond de $0,270 dollar. Dat betekent dat de XRP koers vandaag met zo’n 2,4 procent is gestegen.

 
XRP/USDT

Analist Thijs vertelt het volgende over de XRP grafiek:

“Wat ik op XRP zie is dat we de vorige resistance hebben gebroken en hebben geclaimd als support. Vanuit daar zien we nu een bounce die ons richting de $0.281 kan brengen. Ook is het zo dat we van uit daar eventueel wel weer de vorige high kunnen gaan opzoeken op $0.2919. Op de grotere timeframes zit er daar wel flinke resistance. let dus op met het maken van een entry in die range!”

 
 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken