Nieuws, Trending

Bithumb breidt uit naar Midden-Oosten met Crypto Exchange UAEDe Zuid-Koreaanse crypto exchange Bithumb is uitgebreid naar het Midden-Oosten. Dit door een nieuwe erkende fiat-naar-crypto exchange in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) te lanceren.


Joint Venture

Om dit mogelijk te maken heeft Bithumb een memorandum van begrip te ondertekenen met het in de VAE gevestigde bedrijf Nvelop. Nvelop zal een joint venture gaan vormen voor dit initiatief.

Deze nieuwe samenwerking maakt één van Bithumb’s plannen waar: uitbreiding naar meer MENA-landen, waaronder Bahrein en Saoedi-Arabië.


Nvelop

Nvelop is een bedrijf dat is opgericht door het investeringsfonds ‘Trill Ventures Group’. Zij streven er naar om blockchain gerelateerde bedrijven in het Midden-Oosten te financieren.Verenigde Staten (VS)

Hiernaast is Bithumb momenteel bezig om ook in de VS een openbaar bedrijf te worden. Dit door middel van een omgekeerde fusietransactie samen met het bedrijf Blockchain Industries. Samen zijn zij van plan om een entiteit op te richten met de naam ‘Blockchain Exchange Alliance’, of BXA afgekort. Dit heeft potentie om de eerste cryptocurrency exchange in de VS te worden.


Licenties

Onlangs werd bekend dat cryptocurrency exchanges vanaf binnenkort naar alle verwachting een licentie moeten verkrijgen om te mogen opereren. Dit geldt hiermee ook voor Bithumb. Alhoewel dit licentiesysteem nog niet officieel is goedgekeurd, lijkt de voorkeur daar wel op te liggen. Het is nog onbekend of en wanneer dit wordt geïmplementeerd.