Bitvavo KNVB
Bitvavo

Bitvavo en Marco van Basten zetten Hologramtechnologie in om Oranje Fans te inspireren

Het Nederlands Elftal bevindt zich aan de vooravond van een mogelijk nieuwe triomf. Het kenmerkende Oranjegevoel, dat met trots wordt tentoongesteld door fans tijdens de grote eindrondes om de 2 jaar, lijkt nog niet volledig tot uiting te komen. Met slechts 2 finales verwijderd van werkelijk succes, is het de ambitie om dit gevoel aan te wakkeren en het besef te creëren dat een prijs binnen handbereik is!

Bitvavo, met trots de partner van de KNVB, heeft met behulp van geavanceerde technologie de innerlijke leeuw van alle voetballiefhebbers in Nederland willen laten brullen. Om deze boodschap extra kracht bij te zetten, heeft Bitvavo niemand minder dan de legendarische Marco van Basten en Anouk Hoogendijk uitgenodigd in een innovatieve studio. Daar werden ze geconfronteerd met indrukwekkende hologrammen van henzelf en de iconische Oranje leeuw.

Tijdens het bekijken van deze unieke beelden benadrukten Marco van Basten en Anouk Hoogendijk dat “finales er zijn om gewonnen te worden” en dat spelers een enorme kans hebben om “geschiedenis te schrijven”. Dit besef zal ongetwijfeld doordringen bij de KNVB, de bondscoach en de spelers van het Nederlands Elftal. En na het zien van de video, waarin de Oranje leeuw en twee voetballegendes schitterden, geldt dit nu ook voor alle Oranje fans!

De samenwerking tussen Bitvavo en de KNVB belichaamt de ambitie om het Oranjegevoel te versterken en een bron van inspiratie te bieden aan spelers en fans. Door gebruik te maken van grensverleggende hologramtechnologie, hebben Bitvavo en Marco van Basten een krachtige boodschap van vastberadenheid en geloof overgebracht. Ze herinneren iedereen eraan dat de weg naar succes binnen handbereik ligt en dat ze samen de geschiedenis kunnen schrijven.

Met de aanmoediging van Marco van Basten, Anouk Hoogendijk en de majestueuze Oranje leeuw als virtuele metgezellen, zullen de spelers van het Nederlands Elftal worden geïnspireerd om tot het uiterste te gaan op het veld. De Oranje fans kunnen rekenen op een hernieuwd enthousiasme en een onuitputtelijke steun voor hun geliefde team.

Bitvavo blijft zich inzetten om technologische innovaties te omarmen en de betrokkenheid bij het Nederlandse voetbal te vergroten. Samen met de KNVB zal Bitvavo zich blijven inzetten om de weg naar succes te effenen en een onuitwisbare indruk achter te laten in de geschiedenis van het Nederlands Elftal.

Let’s all awake our inner lion and roar the team to success.

Bitvavo nieuws

Nederlands Crypto Beurs Bitvavo Bereikt Mijlpaal van 200 Crypto’s
Binance en OKX weg uit Nederland: Verdien tot €500 met je crypto bij Bitvavo
Bitvavo krijgt groen licht voor overname klantenbestand Litebit van ACM
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Zoveel geld zou je nu hebben als je in januari 2018 voor 1000 euro aan Ripple (XRP) had gekocht
XRP-advocaat gaat ‘grote aankondiging’ doen