Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Bitvavo is de officiële crypto partner van de KNVB

De grootste Nederlandse crypto exchange, Bitvavo, is de nieuwe partner van de KNVB. De samenwerking zal tenminste tweeëneenhalf jaar duren. Bitvavo prijkt hiermee naast gevestigde namen als Nike, KPN, Alvert Heijn, de Nederlandse Loterij en de ING. Weer een nieuwe stap richting mainstream adoptie dus.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze


De cryptomarkt wordt volwassen

Dat de cryptomarkt steeds volwassener wordt is duidelijk. Al meer dan 1,6 miljoen Nederlanders bezitten cryptocurrencies en meer dan een miljoen daarvan zijn klant bij Bitvavo. Mede-oprichter en CEO van Bitvavo, Mark Nuvelstijn vertelt:

“De cryptomarkt groeit enorm. Steeds meer mensen kiezen ervoor om digitale valuta onderdeel te laten zijn van hun beleggingsportefeuille. Door dit partnerschap maken we Nederland verder bekend met het veilig handelen in digitale valuta. We willen de KNVB en de miljoenen voetballiefhebbers in Nederland helpen de kansen te benutten in de nieuwe digitale economie. Deze samenwerking vergroot onze zichtbaarheid als marktleider in Nederland en past in onze ambitie om het grootste platform te worden van Europa. We zijn trots op het partnerschap met de KNVB en dragen graag bij aan het succes en de innovatiekracht van het Nederlandse voetbal in deze digitale wereld.”

Dat nu ook de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond in zee gaat met een crypto partij laat zien dat de cryptomarkt zich steeds meer naar de mainstream beweegt.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten