Bitvavo
Bitvavo

Bitvavo voegt 3 nieuwe Cryptomunten toe aan assortiment

Bitvavo, Nederland’s grootste crypto-exchange, blijft haar assortiment uitbreiden met nieuwe cryptomunten. Afgelopen week heeft Bitvavo vier veelbelovende digitale valuta’s toegevoegd aan het platform, en deze week komen daar nog eens drie bij.

De nieuwste toevoegingen zijn Raydium (RAY), Kava (KAVA) en AltLayer (ALT), stuk voor stuk munten met veel potentieel. Deze uitbreiding is een reactie op de groeiende interesse vanuit de gebruikersgemeenschap en de specifieke verzoeken die zij hebben ingediend.

Wat is Raydium?

Raydium (RAY) is een geavanceerde automated market maker (AMM) binnen het Solana-netwerk, uniek door zijn innovatieve aanpak in het leveren van on-chain liquiditeit aan een centraal limietorderboek. Dit betekent dat gestorte tegoeden niet alleen dienen als liquiditeitspool, maar ook omgezet worden in limietorders die vervolgens geïntegreerd worden in de orderboeken van Serum, een ander belangrijk platform binnen Solana.

Deze integratie stelt Raydium in staat om liquiditeitsverschaffers toegang te geven tot een breder scala aan handelsstromen en bestaande liquiditeit, waardoor een meer efficiënte handelservaring ontstaat. De native token van Raydium, RAY, wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder staking, toewijzingen bij Initial DEX Offerings (IDO’s) en deelname aan protocol governance, waarbij tokenhouders kunnen stemmen over belangrijke beslissingen met betrekking tot het protocol.

Wat is Kava?

Kava (KAVA) is een veelzijdig Proof-of-Stake blockchain-platform dat sinds 2018 actief is. Het onderscheidt zich als een pionier in de wereld van gedecentraliseerde financiën (DeFi) door peer-to-peer lending mogelijk te maken. Kava, gebouwd op het Cosmos-netwerk in plaats van het meer gebruikelijke Ethereum mainnet, biedt een uniek Web3-platform waar gebruikers kunnen lenen en uitlenen met diverse digitale valuta’s als onderpand. Dit maakt Kava aantrekkelijk voor gebruikers die op zoek zijn naar alternatieven buiten het Ethereum-ecosysteem.

De native token van het platform, KAVA, speelt een centrale rol: tokenhouders hebben stemrechten over de toekomstige ontwikkelingen van het netwerk en KAVA stimuleert ook individuen die bijdragen aan het onderhoud en de infrastructuur van het platform, zoals het beheren van nodes. Hierdoor vormt Kava een cruciale spil in het stimuleren van zowel de groei als de decentralisatie van zijn netwerk.

Wat is Altlayer?

AltLayer (ALT) is een recent gelanceerde schaalbaarheidsoplossing voor Ethereum, ontworpen om een efficiëntere en kosteneffectievere omgeving te bieden voor Ethereum Virtual Machine (EVM)-compatibele Zero-Knowledge (ZK) applicaties. Dit project heeft als doel de uitdagingen van hoge gaskosten en complexiteit in het Ethereum-netwerk aan te pakken door het integreren van Solidity, wat de ontwikkeling en implementatie van ZK-toepassingen binnen het Ethereum-ecosysteem vergemakkelijkt.

Met meer dan $100 miljoen aan tokens gedistribueerd via airdrops, heeft AltLayer de aandacht van de crypto-gemeenschap getrokken. De totale voorraad van ALT-tokens is 10 miljard, waarvan op dit moment ongeveer een tiende in omloop is. Door zich te richten op schaalbaarheid en kostenreductie, positioneert AltLayer zich als een belangrijke speler in de voortdurende evolutie en verbetering van de Ethereum-infrastructuur.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Raydium of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitvavo nieuws

Bitvavo breidt uit naar Spanje met officiële registratie bij centrale bank
Bitvavo voegt 4 nieuwe crypto’s toe & Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Bitvavo bereikt 1 miljard handelsvolume in 24 uur en Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Meer nieuws

Meest gelezen

ChatGPT voorspelt: Zo hoog kan de XRP koers stijgen als Ripple de rechtszaak wint
Zware Amerikaanse recessie op komst – Wat betekent dit voor de Bitcoin koers?
Waarom de Bitcoin koers de komende maanden hard zal gaan stijgen