Bitvavo
Bitvavo

Bitvavo voegt 4 nieuwe crypto’s toe & Nederlanders krijgen gratis 20 euro

De Nederlandse crypto beurs Bitvavo heeft onlangs haar aanbod uitgebreid met vier nieuwe cryptomunten: Flare (FLR), Wrapped Bitcoin (WBTC), Big Time (BIGTIME) en MANTRA (OM). Enkele van deze projecten hebben recentelijk significante waardestijgingen doorgemaakt.

FLARE (FLR)

Bitvavo heeft recent de handel in Flare (FLR) geïntroduceerd, waardoor deze token zich voegt bij de meer dan 224 andere cryptomunten die beschikbaar zijn op het platform. Kort na de toevoeging van FLR aan het platform, vertegenwoordigde Bitvavo 2,43% van het wereldwijde handelsvolume van Flare over een periode van 24 uur, wat overeenkomt met een totaal van $329.000.

Het Flare Netwerk faciliteert de uitbreiding van smart contract-mogelijkheden naar netwerken die deze functionaliteit voorheen misten, zoals XRP. Als een blockchain die compatibel is met de Ethereum Virtual Machine (EVM) en interoperabiliteit ondersteunt, beoogt Flare het ontwikkelen van gedecentraliseerde applicaties (dApps) over verschillende blockchain-netwerken te stimuleren.

De waarde van Flare steeg in het begin van dit jaar met meer dan 200% naar een lokale hoogtepunt van $0,052. Sindsdien is de prijs gestabiliseerd rond de $0,035, wat duidt op een afkoelingsperiode.

MANTRA (OM)

Bitvavo biedt nu ook MANTRA aan. Dit project, dat voorheen stond bekend als MANTRA DAO, onderscheidt zich in de wereld van dApps doordat het gebruik maakt van de Substrate technologie van Parity Technologies voor integratie met het Polkadot (DOT) netwerk. Het platform biedt een uitgebreid ecosysteem van financiële diensten, waaronder besparingen en leningen voor digitale activa. 

De token van MANTRA, is een van de best presterende cryptomunten van dit jaar, met een opmerkelijke waardestijging van meer dan 1.300% sinds Januari. Het project bereikte slechts twee weken geleden een historisch hoogtepunt (all-time high, ATH) van $0,93. Vanaf oktober heeft MANTRA een indrukwekkende groei van meer dan 4.000% in waarde ervaren, waardoor het zich onderscheidt als een opmerkelijke speler in de cryptomarkt.

Wrapped Bitcoin (WBTC)

Bitvavo heeft nu ook Wrapped Bitcoin (WBTC) aan zijn assortiment toegevoegd. Wrapped Bitcoin is een bijzonder type digitale valuta, ontworpen om de waarde van Bitcoin (BTC) op andere blockchain-netwerken te representeren.

Het stelt gebruikers in staat om de waarde en flexibiliteit van Bitcoin te benutten binnen de Ethereum-blockchain, waardoor de interoperabiliteit tussen verschillende blockchain-ecosystemen wordt verbeterd.

Net als Bitcoin zelf, volgt WBTC de waarde van Bitcoin nauwkeurig. Hierdoor heeft het, parallel aan Bitcoin, dit jaar ook een indrukwekkende stijging ervaren.

Big Time (BIGTIME)

De 4e cryptomunt die Bitvavo onlangs toegevoegd heeft is Big Time. Big Time is een ambitieus blockchain-gebaseerd rollenspel (RPG) dat de innovatieve mogelijkheden van non-fungible tokens (NFT’s) benut voor een diepgaand avontuur. Het project heeft als doel een economie te ontwikkelen die draait om de spelers, met een focus op unieke in-game activa en eigendomsrechten als fundament.

De bijbehorende token werd in oktober gelanceerd en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt, met een stijging van bijna 2.500%. Vier maanden geleden bereikte deze digitale valuta zijn hoogste waarde tot nu toe (all-time high, ATH), die bijna $1 bedroeg. Momenteel is de waarde van de munt ongeveer $0,35.

Nog 1 dag: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

De laatste dag: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitvavo nieuws

Bitvavo bereikt 1 miljard handelsvolume in 24 uur en Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Bitvavo voegt 3 nieuwe Cryptomunten toe aan assortiment
Bitpanda stopt in Nederland, Bitvavo verwelkomt Nederlandse gebruikers
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’