Bitvavo Nieuws

Bitvavo voegt cryptomunt SUI toe

Bitvavo, een van de grootste en meest populaire crypto-platforms in Nederland, heeft aangekondigd dat ze de veelbelovende cryptomunt SUI aan hun platform toevoegen. SUI is een relatief nieuwe munt met een sterke community en een groeiend ecosysteem.

Gebruikers van het Bitvavo-platform kunnen nu gemakkelijk SUI kopen, verkopen en verhandelen, waardoor de toegang tot deze munt eenvoudiger wordt voor zowel nieuwe als ervaren handelaren. De toevoeging van SUI aan Bitvavo toont het platform’s toewijding aan het ondersteunen van veelbelovende projecten en het bieden van een breed scala aan handelsopties voor hun gebruikers.

Wat is SUI?

SUI is een baanbrekende Layer 1 blockchain en smart contract platform, ontworpen om digitale activa snel, privé, veilig en toegankelijk te maken voor iedereen.

SUI’s object-gecentreerde model, gebaseerd op de Move-programmeertaal, maakt parallelle uitvoering, sub-seconde finaliteit en rijke on-chain assets mogelijk. Met horizontaal schaalbare verwerking en opslag ondersteunt SUI een breed scala aan toepassingen met ongeëvenaarde snelheid en lage kosten. SUI is een grote sprong voorwaarts in de blockchain-technologie en een platform waarop creators en ontwikkelaars verbazingwekkende, gebruiksvriendelijke ervaringen kunnen bouwen.

Koop SUI

Gebruikers van Bitvavo kunnen nu gemakkelijk SUI kopen, verkopen en verhandelen, waardoor de toegang tot deze munt eenvoudiger wordt voor zowel nieuwe als ervaren handelaren. De toevoeging van SUI aan Bitvavo toont het platform’s toewijding aan het ondersteunen van veelbelovende projecten en het bieden van een breed scala aan handelsopties voor hun gebruikers. Mis deze kans niet! Ga vandaag nog naar Bitvavo.com en begin met het verhandelen van SUI!

Maak vandaag nog een account aan via de onderstaande knop en krijg €10 gratis en handel €1000 zonder transactiekosten.

Bitvavo nieuws

Bitvavo voegt Floki Inu (FLOKI) cryptomunt toe aan platform
Bitvavo voegt Pepecoin (PEPE) toe
Crypto broker LiteBit houdt ermee op en stuurt klanten naar Bitvavo
Meer nieuws

Meest gelezen

Ripple advocaat trekt zich terug uit rechtszaak: Wat betekent dit?
Kan Shiba Inu ooit 1 cent waard worden? Analyse door Google’s AI
Waarom Bitcoin, Ethereum en Litecoin vandaag forse dalingen ervaren