pepe the frog
Bitvavo, Pepe Coin

Bitvavo voegt Pepecoin (PEPE) toe

Bitvavo heeft vandaag aangekondigd dat het, na veelvuldig verzoek, de handel, storting en opname van Pepe (PEPE) mogelijk maakt.

Wat is PEPE?

Pepe (PEPE) heeft zich ontpopt als de nieuwste sensatie binnen het wereldje van memecoins. Geland in april 2023, heeft deze munt zich met raketvaart een weg naar de top gebaand, en recentelijk zelfs een marktkapitalisatie van maar liefst 1,1 miljard dollar bereikt.

Het project definieert zichzelf op Twitter als “de meest meme-waardige memecoin die er bestaat”. De munt is gebaseerd op de Pepe the Frog meme, gecreëerd door Matt Furie in 2005.

In een ongekend korte tijd heeft Pepe (PEPE) een aanzienlijke populariteit weten te vergaren. Deze opmars kan grotendeels worden toegeschreven aan de nauwe verbondenheid met internetcultuur en de actieve, meme-geïnspireerde gemeenschap eromheen. Bitvavo biedt gebruikers nu de gelegenheid om deze boeiende wereld zelf te verkennen.

De gevaren van memecoins

Ondanks de opwinding over de nieuwe toevoeging, dringt Bitvavo er bij beleggers op aan geïnformeerd te blijven. Pepe (PEPE), net als andere memecoins, heeft geen inherent nut buiten hun entertainmentwaarde en de gemeenschapsverhalen. De prijzen worden voornamelijk bepaald door trends op sociale media en het sentiment binnen de gemeenschap.

Ondanks de opwinding over de nieuwe toevoeging, dringt Bitvavo er bij beleggers op aan om goed geïnformeerd te blijven. Pepe (PEPE), net als andere memecoins, heeft namelijk geen inherent nut buiten hun entertainmentwaarde. De prijzen worden voornamelijk bepaald door trends op sociale media en het sentiment binnen de gemeenschap.

Speciale aanbieding

In samenwerking met Newsbit, biedt Bitvavo nu een speciale aanbieding aan voor nieuwe gebruikers: iedereen die zich aanmeldt bij Bitvavo via Newsbit ontvangt gratis €10 en de eerste €1000 aan handelsactiviteiten is gratis. Gebruik deze kans om te beginnen met het verkennen van de wereld van digitale valuta’s.

Bitvavo nieuws

Bitvavo voegt 4 nieuwe crypto’s toe & Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Bitvavo bereikt 1 miljard handelsvolume in 24 uur en Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Bitvavo voegt 3 nieuwe Cryptomunten toe aan assortiment
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen