Bitvavo Logo
Bitvavo

Bitvavo voegt twee veelbelovende cryptomunten toe: Optimism (OP) en dYdX (DYDX)

Bitvavo, de grootste crypto beurs van Nederland, heeft aangekondigd twee nieuwe en veelbelovende cryptomunten toe te voegen aan haar handelsplatform: Optimism (OP) en dYdX (DYDX). Deze toevoeging biedt gebruikers meer diversiteit en mogelijkheden om hun investeringsportfolio uit te breiden.

Wat is Optimism (OP)?

Optimism (OP) is een schaalbaarheidsoplossing voor Ethereum, gericht op het verbeteren van de snelheid en verlagen van de transactiekosten. Door gebruik te maken van Optimistic Rollups, vergroot Optimism de efficiëntie van het Ethereum-netwerk en maakt het geschikt voor een breder scala aan toepassingen. De toevoeging van OP aan Bitvavo maakt het voor investeerders eenvoudiger om te profiteren van de groei van Ethereum en de vraag naar schaalbaarheidsoplossingen.

Wat is dYdX?

dYdX (DYDX) is het governance-token van het gelijknamige gedecentraliseerde handelsplatform, dat handelaren in staat stelt om op een veilige en transparante manier met hefboomwerking te handelen. De DYDX-token ondersteunt de werking van laag 2 en stelt handelaren, liquiditeitsverschaffers en partners in staat om gezamenlijk te beslissen over de toekomst van het protocol. Tokenhouders krijgen het recht om wijzigingen voor laag 2 van dYdX voor te stellen en kunnen profiteren van token staking en kortingen op handelskosten.

DYDX is een veelbelovende speler in de DeFi-markt, en met de toevoeging aan Bitvavo kunnen investeerders nu eenvoudig deelnemen aan deze groeiende sector.

Investeren in veelbelovende projecten

Bitvavo staat bekend om haar gebruiksvriendelijke interface en lage handelskosten, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor zowel beginnende als ervaren investeerders. Door Optimism (OP) en dYdX (DYDX) toe te voegen, biedt Bitvavo haar gebruikers de kans om te investeren in deze veelbelovende projecten en hun portfolio verder te diversifiëren.

Mis deze kans niet om te investeren in Optimism (OP) en dYdX (DYDX) op Bitvavo! Maak vandaag nog een account aan via de onderstaande knop en handel €1000 zonder transactiekosten.

Bitvavo nieuws

Bitvavo breidt uit naar Spanje met officiële registratie bij centrale bank
Bitvavo voegt 4 nieuwe crypto’s toe & Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Bitvavo bereikt 1 miljard handelsvolume in 24 uur en Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen