Ethereum ether
Persbericht

Bitwise Voorspelt: ETH Koers Voorbij ATH na Crypto ETF Lancering – Kan Ethereum Bitcoin Inhalen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nu de crypto markt zich in een goede fase bevindt, en de eerste Ethereum ETF lancering aanstaande is, lijkt de Ethereum koers een positieve periode tegemoet te gaan. De vraag is nu hoe groot de winsten van Ethereum gaan worden en kan Ethereum Bitcoin inhalen?

Ethereum is deze week sterk begonnen en wist over de afgelopen dagen al bijna 10% te stijgen richting een waarde boven de $ 3.400. Hiermee heeft de op een na grootste crypto van de wereld nu een market cap die zich overtuigend boven de $ 400 miljard bevindt.

Ethereum koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Nu de Ethereum koers in staat is om te stijgen, voordat de eerste ETF überhaupt gelanceerd is, lijkt er veel mogelijk te zijn. Zo denkt Matt Hougan, de CIO van Bitwise, bijvoorbeeld dat Ethereum de $ 5.000 kan bereiken. Dat zou een nieuwe recordhoogte betekenen voor de crypto die eerder al in de buurt van de $ 4.600 wist te komen.

Bitwise voorspelt nieuwe ATH voor Ethereum na lancering Ethereum ETF

2024 staat in het teken van crypto ETF’s en het mainstream worden van de crypto markt. In januari werd de eerste Bitcoin ETF ter wereld gelanceerd, die gepaard ging met een gigantische instroom van institutioneel kapitaal.

Deze ETF zorgde er ook al snel voor dat de Bitcoin koers in de weken daarna een nieuwe recordhoogte wist te behalen rond de $ 73.000.

Na de goedkeuring van de Bitcoin ETF, vond er ook een goedkeuring plaats voor een Ethereum ETF. Ondanks deze initiële goedkeuring vonden er echter problemen plaats met het S-1 formulier, waardoor de definitieve lancering van een Ethereum ETF al sinds mei op zich laat wachten.

Experts hebben nu echter voorspeld dat de eerste Ethereum ETF live gaat op 23 juli. Vanaf dat moment zal er volgens de experts van Bitwise dus een gigantische instroom van institutioneel kapitaal plaatsvinden binnen de Ethereum markt, die de Ethereum koers dus naar nieuwe hoogtes kan leiden.

Volgens Hougan, de CIO van Bitwise, gaat de impact van de ETF een grotere impact hebben op Ethereum dan het deed op Bitcoin. Hij denkt dat nieuwe Ethereum ETF’s miljarden aan nieuw kapitaal aan gaan trekken.

“ETP flows could have an even bigger impact on Ethereum than they did on Bitcoin” 

Dit in combinatie met de huidige inflatie, het feit dat ETH stakers niet hoeven te verkopen en de hoeveelheid vastgezette ETH gaat er volgens Bitwise voor zorgen dat de koers van Ethereum ongelooflijke stijgingen tegemoet gaat.

Fundament Ethereum koers optimaal voor verdere stijgingen

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren van de Ethereum koers, wordt het al snel duidelijk dat er een sterk fundament is voor verdere stijgingen.

De RSI is bijvoorbeeld na een stijging voorbij de 80 op 16 juli, gestabiliseerd rond het 60 niveau. Een duidelijk teken dat het koopmomentum hoog is, maar dat er ook nog genoeg ruimte is voor verdere stijgingen.

De recente koers bewegingen van Ethereum hebben er daarnaast voor gezorgd dat ook het MACD-histogram nu een koopsignaal afgeeft met een waarde van -5,3, terwijl de EMA’s zich allemaal onder de huidige koerswaarde van Ethereum bevinden.

Op het moment dat een crypto koers zich boven de 10-daagse en 30-daagse EMA’s bevindt, is er vaak veel potentieel voor stijgingen op de korte termijn. Een waarde boven de 100-daagse en 200-daagse EMA’s wijst tegelijkertijd juist op potentieel voor de langere termijn.

In het geval van Ethereum is de koers nu meer waard dan zowel de EMA’s van de korte als de lange termijn. Een duidelijk bewijs dus dat de Ethereum koers zich aan het opmaken is voor verdere stijgingen.

Rest van de crypto markt kan profiteren van lancering Ethereum ETF

Als de eerste Ethereum ETF daadwerkelijk live gaat op 23 juli, lijkt het dus niet al te lang meer te gaan duren voordat er een explosieve stijging plaatsvindt die een stijging richting de $ 5.000 zeker mogelijk maakt. Bitcoin heeft namelijk al laten zien dat de lancering van een crypto ETF kan leiden tot een nieuwe ATH.

Op het moment dat de eerste Ethereum ETF live gaat, zal het echter niet alleen Ethereum zijn die weet te profiteren. Vrijwel de gehele markt lijkt te kunnen profiteren van deze ontwikkeling, aangezien het nogmaals een bevestiging is dat de crypto markt een legitieme investering wordt.

Met name nieuwe crypto’s met een lage market cap gaan in staat zijn om explosieve stijgingen door te maken als gevolg van de eerste Ethereum ETF. Deze tokens hebben vanwege hun lage market cap namelijk nog meer dan genoeg ruimte om te stijgen.

Presale tokens zijn uitstekende voorbeelden van dit soort projecten met een groot groeipotentieel. Hier vallen vaak zelfs extra winsten te verdienen aangezien vroege investeerders in staat zijn om hier tokens te kopen tegen grote kortingen. Op deze manier is de winst alleen maar groter zodra een presale project zijn token list op exchanges en vervolgens stijgt in waarde.

Om deze reden beschrijven we hieronder een tweetal van de beste presale tokens van dit moment. Deze projecten hebben beide een ervaren team achter zich staan dat weet wat nodig is om succes te boeken. Zodra deze projecten gelist worden op exchanges, zullen ze zich zomaar eens op kunnen maken voor x100 stijgingen.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuwe meme coin lanceert eigen Layer 2 oplossing

Met Pepe Unchained is er een nieuwe meme coin op de markt verschenen die bezig is met de ontwikkeling van zijn eigen Layer 2 blockchain. Pepe Unchained vormt de losgebroken versie van Pepe die niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain en daardoor in staat is geweest om zijn eigen Layer 2 blockchain te creëren.

Deze nieuwe Layer 2 blockchain komt als geroepen, aangezien meme coins die zich op Layer 1 oplossingen zoals Ethereum bevinden steeds vaker te kampen hebben met langzame transactiesnelheden en hoge transactiekosten. Met de Layer 2 blockchain van Pepe Unchained wordt hier nu verandering in aangebracht, het vormt dan ook een ideale launchpad voor andere nieuwe meme coins.

Naast dat gebruikers kunnen profiteren van de blockchain van Pepe Unchained, zijn ze ook in staat om te profiteren van andere voordelen zoals dubbele staking beloningen. Deze dubbele staking beloningen hebben ervoor gezorgd dat er op dit moment een APY te verdienen is van meer dan 300%. Het is dan ook geen verrassing dat er ondertussen al meer dan 330 miljoen tokens zijn vastgezet.

De presale van Pepe Unchained bleek al snel een groot succes en heeft inmiddels al meer dan $ 4,1 miljoen weten op te halen. Hiermee sprint het door zijn verschillende presale fases heen en hebben gebruikers ook nog maar kort de tijd om te profiteren van de huidige lage prijs van PEPU tokens. Deze prijs zal namelijk stijgen in elke nieuwe fase. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

The Meme Games (MGMES) – nieuwe crypto game combineert passie van Olympische Spelen met hilariteit van meme karakters

The Meme Games is een van de beste nieuwe crypto games van 2024 en deze game is bezig om de passie van de Olympische Spelen te combineren met de hilariteit van meme karakters. In deze game zijn gebruikers namelijk in staat om een meme karakter te kiezen die vervolgens de strijd aangaat om gouden medailles in games die parallel lopen aan de Olympische Spelen.

Om een meme karakter te kunnen kiezen, zullen gebruikers de native MGMES token moeten kopen. Zodra ze deze token kopen, zullen ze een meme karakter kunnen kiezen. Op het moment dat hun gekozen meme karakter wint, komen ze in aanmerking voor een 25% token bonus. Gebruikers kunnen zo vaak als ze willen MGMES tokens kopen, wat ook betekent dat ze eindeloos in aanmerking kunnen komen voor de 25% bonus.

Naast dat gebruikers extra tokens kunnen verdienen via de unieke crypto game van The Meme Games, zijn gebruikers ook in staat om de native MGMES token te staken voor aantrekkelijke beloningen. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY die oploopt tot boven de 2.300%. Ondanks dat dit percentage zal afnemen naarmate er meer tokens worden vastgezet, zijn vroege investeerders nog altijd in staat zijn om aanzienlijke winsten te verdienen.

De presale van The Meme Games heeft inmiddels al meer dan $ 140.000 op weten te halen in enkele dagen tijd. Dit betekent ook dat de presale steeds dichter in de buurt komt van zijn volgende doel, waarbij de waarde van een MGMES token ook verder gaat stijgen. Dit betekent dat vandaag het beste moment is om te profiteren van de hoge kortingen. Tokens zijn te koop middels WETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.