Blackrock
Bitcoin

BlackRock CEO Larry Fink is enorm bullish over Bitcoin

Het lijkt erop dat BlackRock CEO Larry Fink, door velen bestempeld als de machtigste persoon binnen de financiële wereld, gigantisch bullish is over de Bitcoin koers. Op de vraag hoeveel Bitcoin in de toekomst waard zou kunnen worden antwoordde Fink namelijk: “Wat is de waarde van menselijke vrijheid?”

Meer bullish dan dat gaat het niet worden. Zien we daarom de koers exploderen op dit moment?

Klopt dit wel?

We moeten deze tweet van Mike Alfred overigens met een korrel zout nemen. Mike Alfred is namelijk een investeerder die vaker roept dat hij contact heeft met grootheden en bijzondere dingen opvangt in de wandelgangen.

Dat zou natuurlijk kunnen, maar in het verleden is ook weleens naar buiten gekomen dat hij bepaalde dingen aandikt en verzint. Nu beweert hij met Larry Fink gesproken te hebben, de machtigste man binnen de financiële wereld.

Het zou kunnen dat het klopt, maar er is ook een kans dat het niet helemaal waar is wat Mike Alfred zegt.

Aan de andere kant zou ik dit niet op Twitter durven zetten als het niet waar is. Mocht het viraal gaan en Larry Fink ziet het, dan kan dat zomaar een rechtszaak opleveren voor Mike Alfred.

Bitcoin koers door het dak

Ondertussen gaat de Bitcoin koers nog altijd door het dak. Op het moment van schrijven tikt Bitcoin binnen op 30.750 dollar en heeft Bitcoin weer een market cap van 600 miljard dollar. Die is daarmee bijna 3x groter dan de market cap van 202 miljard dollar van Ethereum.

Bitcoin is echt aan het uitlopen en dat lijkt het gevolg van de komst van de Spot Bitcoin ETF van BlackRock. Dankzij het nep-nieuws van Cointelegraph van afgelopen week heeft de markt kunnen zien wat de positieve impact van de Spot Bitcoin ETF zal zijn.

Het lijkt erop dat we dit momentum nu terugzien in de koers. Al kunnen dit soort uitspraken van Larry Fink uiteraard ook meehelpen in de positieve koersactie die we momenteel zien voor Bitcoin.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

ChatGPT CEO Sam Altman investeert miljoenen in nieuw Bitcoin-bedrijf
‘Bitcoin kan aan mini-parabool naar 60.000 dollar beginnen’
Analist deelt tijdlijn voor nieuwe all-time high van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers