Bonk
Persbericht

Bonk Koers Klaar Voor Pump Na 84 Mld Token Burn – Is Dit De Beste Crypto Meme Met Potentie?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Bonk (BONK) koers is vandaag met 14,5% gedaald naar $ 0,00002264, terwijl de crypto markt met 2% is gedaald in de afgelopen 24 uur. BONK zou op het punt kunnen staan van een grote pump, nu de community heeft voorgesteld om 84 miljard tokens te burnen.

Hoewel investeerders positief reageerden op het voorstel, is de meme coin vandaag behoorlijk gedaald. In dit artikel kijken we of BONK binnenkort weer omhoog kan schieten en of vandaag een goed moment kan zijn om de meme coin voor een lagere prijs te kopen.

Gaat BONK Stijgen Na Voorstel 84 Miljard Token Burn?

De community van Bonk, specifieker gezegd, de Decentralized Autonomous Organization (DAO) van Bonk, heeft deze week gestemd op een token burn van 84 miljard BONK. Met de goedkeuring van dit voorstel, zal zo’n $ 2 miljoen aan BONK uit de treasury worden gehaald en geburnd worden.

Met het overgrote merendeel wat voor het voorstel heeft gestemd, kan de token burn zo vroeg als volgende week beginnen. Hierdoor zou de waarde van BONK kunnen stijgen, gezien er minder tokens in circulatie zullen zijn.

Vandaag lijkt het optimisme echter laag te zijn, gezien de Bonk koers met 14,5% is gezakt in 24 uur, na een sterke week voor de meme coin. BONK is in de afgelopen 7 dagen met 9,3% gestegen, maar ligt nog 25% lager dan een maand geleden.

Vandaag staat BONK op het punt om een bearish break-out te doen onder de 30-daagse moving average (geel), het niveau waar de koers eerder deze week kort bovenuit is gestegen. Onder dit niveau kan de meme coin nog support vinden bij de 200-daagse moving average (blauw) rond $ 0,00002138.

De Relative Strength Index (RSI) van 46 wijst erop dat het momentum van BONK relatief neutraal is, waardoor de meme coin niet over- of ondergewaardeerd is. En hoewel een token burn positief kan zijn op lange termijn, heeft het op korte termijn typisch weinig invloed op de koers van een cryptomunt, los van de hype die hieruit kan ontstaan.

Na de sterke correctie van vandaag, zou BONK de komende week weer kunnen stijgen richting $ 0,00002500 en naarmate SOL weer richting $ 200 gaat, kan ook Bonk weer verder stijgen. De token burn kan op langere termijn helpen om de koers weer terug te brengen naar een piek boven $ 0,00004000 in een kwestie van maanden.

Wat Is Dit De Beste Crypto Meme Met Potentie Mee te Liften Op BONK?

Hoewel Dogecoin (DOGE), de eerste meme coin ooit in 2013 is gelanceerd, zijn honden nog steeds een thema dat goed werkt, wat te zien is aan de populariteit van Bonk. De verwachting is dat de hype rondom dog crypto memes nog lang niet voorbij is, waardoor er na Bonk nog steeds nieuwe honden de aandacht krijgen van crypto investeerders.

In dit deel van het artikel kijken we naar 3 alternatieve dog meme coins die potentie hebben om de volgende Bonk te worden en vroege investeerders veel geld op te leveren. Deze meme coins zijn voor een extra lage prijs te koop in de presale, voordat ze voor een hogere prijs worden gelanceerd op hun eerste exchange.

WienerAI (WAI)

WienerAI (WAI) is niet alleen een uniek concept, maar heeft ook zijn eigen vorm van utility. Deze gekke teckel heeft zijn eigen AI trading bot ontwikkeld, speciaal om investeerder te helpen zoveel mogelijk geld te verdienen met trading. Dit geeft veel intrinsieke waarde aan WAI, die ook als meme coin kan meeliften op de populariteit van Bonk en andere honden memes.

De opkomende trading bot van WienerAI dient als persoonlijke hulpje, die je voorziet van handige informatie en de beste crypto om op het moment te kopen. Daarnaast biedt de bot toegang tot swaps zonder extra kosten en beschermt hij je tegen MEV-aanvallen, die de waarde van jouw transactie verminderen.

De presale van WienerAI heeft ruim $ 7,3 miljoen opgehaald en zal deze maand eindigen, zo heb je nu nog de kans om WAI te kopen voor een lage prijs van $ 0,00073. Vroege investeerders kunnen hun presale tokens staken voor lucratieve beloningen met een huidige APY van 153%. Naarmate het einde van de presale dichterbij komt, zullen meer mensen hun tokens staken en zal de APY afnemen. 

WienerAI heeft inmiddels een behoorlijke community opgebouwd, zo heeft het project al ruim 15.000 volgers op X (Twitter) en 12.500 leden in zijn Telegram kanaal. De Sausage Army wordt steeds groter, wat ook de kans vergroot dat WienerAI viraal zal gaan, waardoor WAI na de presale behoorlijk kan stijgen in waarde.

Nu naar WienerAI

PlayDoge (PLAY)

Na de explosie van Notcoin (NOT) en de komst van Hamster Kombat (HMSTR), krijgen Play-to-Earn games alle aandacht van investeerders. Hier profiteert ook de nieuwe PlayDoge (PLAY) van, die binnenkort zijn native token, PLAY, zal lanceren op exchanges. Na lancering van zijn game, zul je PLAY kunnen verdienen door je digitale huisdier te verzorgen en minigames te spelen.

PlayDoge is geïnspireerd door Tamagotchi, het mobiele apparaat dat in de jaren 90 behoorlijk populair was en het mogelijk maakte om voor je eigen virtuele huisdier te zorgen. PlayDoge wekt dit nostalgische concept weer tot leven en combineert dit met Play-to-Earn. Tevens is het spel makkelijk en gebruiksvriendelijker dan de Tamagotchi, wat kan helpen met de groei van de userbase.

Je kunt PLAY verdienen, verkopen, staken en uitgeven aan upgrades en non-fungible tokens (NFT’s). Allemaal mogelijk gemaakt door de Binance Smart Chain, die zorgt voor lage transacties en PLAY een grotere kans geeft op een Binance listing. Je kunt PLAY vroegtijdig kopen voor $ 0,00518 per token, een prijs die in twee dagen zal stijgen.

PlayDoge heeft in iets meer dan een maand ruim $ 5,63 miljoen opgehaald en zal binnenkort zijn laatste fase bereiken. Je kunt PLAY tijdens de presale gebruiken voor staking rewards met een APY van 88%, zodat je na de presale extra tokens kunt claimen. Je kunt ook gratis PLAY verdienen door vrienden door te verwijzen naar de presale, via het refer-and-earn systeem.

Nu naar PlayDoge

Shiba Shootout (SHIBASHOOT)

Shiba Shootout (SHIBASHOOT) is een van de nieuwste meme coins met potentie om de volgende Bonk te worden, maar dan op het vertrouwde netwerk van Ethereum. SHIBASHOOT is een community meme coin die tijdens de presale te koop is en al ruim $ 630.000 heeft opgehaald voor het project.

Binnen de community van Shiba Shootout is het mogelijk om extra geld te verdienen met verschillende activiteiten. Zo kun je SHIBASHOOT verdienen met verlotingen, airdrops, community events, staking en nog meer.

https://twitter.com/shibashootout/status/1811347642594557978

Je kunt SHIBASHOOT vroegtijdig kopen voor $ 0,0195 per stuk en daarmee toegang krijgen tot hoge staking rewards die je tijdens de presale kunt verzamelen. Op dit moment kun je presale tokens staken met een APY van ruim 1600%, dat is ongeveer 5% extra tokens die je per dag verdient.

Omdat SHIBASHOOT een community token is die leden aanmoedigt om meer mensen naar de community te brengen (met tokens als beloning), heeft de meme coin extra potentie om viraal te gaan. Hierdoor kan deze meme coin niet alleen meeliften op andere bekende crypto memes, maar kan het zelf ook een grote speler worden.

Nu naar Shiba Shootout


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.