Bonk
Altcoin

BONK leeft op na geruchten over notering bij Robinhood en Revolut

In 2023 maakte Bonk (BONK) een opmerkelijke entree in de cryptomarkt met een spectaculaire waardestijging van 10.000%. Ondanks een forse terugval waarbij de munt 62% van zijn waarde verloor, zijn er bemoedigende signalen van heropleving.

Deze recente opleving, waarbij Bonk in een tijdsbestek van slechts een week meer dan 30% in waarde steeg, lijkt vooral te worden aangewakkerd door speculaties over twee geruchten. In dit artikel onthullen we de factoren achter deze opmerkelijke heropleving.

Geruchten Revolut en Robinhood

Geruchten doen de ronde dat BONK binnenkort mogelijk verhandelbaar wordt op Revolut, een toonaangevend fintechbedrijf dat digitale bankdiensten levert. Gezien Revolut’s imposante gebruikersbasis van 38 miljoen mensen, kan deze ontwikkeling de vraag naar de meme coin aanzienlijk doen toenemen.

Deze speculaties volgen kort op de aankondiging van Revolut over de uitbreiding van haar cryptodiensten, waaronder de lancering van een nieuwe crypto exchange. Een rapport van Coindesk op 16 februari onthulde dat een e-mail aan een Britse klant beloofde dat dit nieuwe platform geavanceerde analytische tools zou bieden en lagere kosten dan de huidige app van Revolut, met tarieven variërend van 0% tot 0,09% en zonder kosten voor limietorders.

Parallel lopen er geruchten over Robinhood, een bekend handelsplatform dat zowel aandelen als cryptocurrencies aanbiedt en bekend staat om het promoten van minder bekende altcoins. Een recente discussie over de mogelijke notering van BONK op hun platform heeft al tot prijsstijgingen geleid.

Noteringen stimuleren adoptie

De invloed van noteringen op toonaangevende platforms op de waardering en acceptatie van een cryptocurrency is aanzienlijk. Het noteren van een cryptocurrency zoals BONK op een gerenommeerd handelsplatform verhoogt de zichtbaarheid aanzienlijk bij een breed spectrum van potentiële investeerders. Deze verhoogde toegankelijkheid kan de adoptie van BONK aanzienlijk versnellen.

Daarnaast kan deze ontwikkeling positief bijdragen aan het Solana (SOL) ecosysteem, de onderliggende blockchain waarop BONK draait, door de aantrekkelijkheid en het gebruik ervan te stimuleren.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht BONK of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Waarom blijven altcoins achter bij Bitcoin?
Crypto analist: Bitcoin gepiekt, het is tijd voor altcoins
CTO van Andreessen Horowitz bekritiseert memecoins als ‘riskant casino’
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC