Altcoin, Exchange,

BREAKING: Binance Delist Bitcoin SV (BSV)

Nadat Newsbit 3 dagen geleden al schreef dat de CEO van Binance dreigde Bitcoin SV te delisten zien we vandaag dat de munt daadwerkelijk verwijderd is van de grootste cryptocurry exchange ter wereld.


ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! (Klik op de onderstaande knop)

 

Binance Delist Bitcoin SV (BSV)

De CEO van Binance, genaamd Changpeng Zhao, heeft helemaal genoeg met de oprichter van Bitcoin Sv, Craig Wright. Wright claimt Satoshi Nakamoto te zijn (de bedenker van Bitcoin). De CEO van Binance schrijft er niks van te geloven en zei het volgende op twitter: “Nog meer van deze bullshit en we delisten Bitcoin SV.”

Veel mensen dat het slechts een dreigement was maar vandaag blijkt dat hij zich aan zijn woord houdt. In een officieel bericht op Binance staat het volgende:

“Beste Binance gebruikers,

Bij Binance evalueren we periodiek elke munt dat we aanbieden om te zorgen dat het blijft voldoen aan de hoge standaard die we verwachten. Wanneer een munt of token niet langer voldoet aan deze norm voeren we een diepgaander onderzoek uit en is er een mogelijkheid dat we deze verwijderen. Wij zijn van mening dat dit al onze gebruikers het beste beschermt.

Wanneer we deze beoordelingen uitvoeren, houden we rekening met verschillende factoren. Hier volgen enkele die bepalen of we besluiten een digitaal item te verwijderen:

  • Commitment van team naar project
  • Niveau en kwaliteit van ontwikkelingsactiviteiten
  • Netwerk / slimme contractstabiliteit
  • Niveau van openbare communicatie
  • Responsiviteit voor onze periodieke due diligence-aanvragen
  • Bewijs van onethisch / frauduleus gedrag
  • Bijdrage tot een gezond en duurzaam crypto-ecosysteem

Op basis van onze meest recente beoordelingen hebben we besloten om op 2019/04/22 om 10.00 uur UTC te schrappen en te stoppen met handelen op alle handelsparen voor de volgende munt:

Bitcoin SV (BCHSV)”

Het lijkt wel zeker dat de reden van het delisten van Bitcoin SV is vanwege onethisch/ frauduleus gedrag en het niveau van communicatie.


Bitcoin SV (BSV) prijs Crasht direct

Na de aankondiging van Binance zien we dat de BSV koers flink is gecrasht. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin SV token rond de $64,5 dollar. 24 uur geleden lag de BSV prijs nog rond de $70,25 dollar. Dat betekent dat de koers met meer dan 8,3 procent is gedaald.

 
bitcoin sv prijs

Bitcoin Cash (BCH) stijgt met 14 procent

Opvallend om te zien is dat de originele Bitcoin Cash (BCH) prijs enorm omhoog vliegt door dit nieuws. De BCH prijs schiet omhoog en noteert een winst van 14 procent.