Bitcoin

BREAKING: Nasdaq-listing geeft aan dat de SEC binnenkort de ETF van Valkyrie goed zal keuren

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission zal zeer waarschijnlijk binnenkort de Bitcoin ETF aanvraag van Valkyrie goedkeuren. De ETF zal aangeboden worden op de Nasdaq beurs.


Er komt een Bitcoin ETF op de Nasdaq

Volgens een bericht van de SEC heeft het bureau het registratieverzoek voor aandelen van Valkyrie’s Bitcoin Strategy ETF voor notering op Nasdaq geaccepteerd. In een brief van de vice-president van de Nasdaq, genaamd Eun Ah Choi, werd duidelijk dat de Bitcoin ETF van Valkkyrie gecertificeerd zijn.

In de aanvraag van 11 augustus zei Valkyrie dat zijn Bitcoin Strategy ETF indirecte blootstelling aan de crypto-activa zou bieden met in contanten afgewikkelde futures-contracten. De contracten zullen worden gekocht met behulp van een op de Kaaimaneilanden gebaseerde dochteronderneming die volledig eigendom is van het fonds met beurzen die zijn geregistreerd bij de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission.

De deadline voor de SEC om de ETF-aanvraag van Valkyrie officieel goed te keuren is 25 oktober, maar dit kan worden verlengd tot december. Het federale agentschap overweegt momenteel aanvragen voor Bitcoin-futures-ETF’s van VanEck, ProShares, Invesco en anderen.

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
PlanB: Bitcoin koers kan gigantisch stijging maken tot $500.000
Australië bereikt mijlpaal van 1.000 actieve crypto-geldautomaten
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?