Ripple, xrp
Ripple

Bryant McGill: XRP koers gaat binnenkort enorm stijgen

Het verhaal van de XRP token van Ripple Labs is de afgelopen jaren behoorlijk volatiel geweest. Voorop in dat verhaal speelt zich natuurlijk de rechtszaak met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) af. De rechtszaak die in 2020 begon en op dit moment nog altijd gaande is.

“XRP gaat opblazen als een vulkaan”

Dat Bryant McGill, een succesvolle auteur, het idee heeft dat XRP een goede periode tegemoet gaat blijkt wel uit zijn tweet van begin september. “Ik heb het gevoel dat de XRP en Ripple Labs vulkaan op het punt van uitbarsten staat. Onthoud vooral dat ik het je vertelde, zoals ik dat het afgelopen jaar heb gedaan”, aldus Bryant McGill over XRP.

Echt overtuigend is de onderbouwing van McGill niet, maar hij zal er ongetwijfeld zijn redenen voor hebben. Overigens herhaalde hij op 2 oktober nog maar eens zijn tweet van begin september, om zijn volgers te laten weten dat hij niet van mening is veranderd. Dat moet de mensen die zijn beleggingsadvies volgen toch geruststellen.

Niet iedereen gelooft in McGill

Natuurlijk is een groot deel van het XRP-leger blij met de uitspraken van de beroemde auteur. Maar niet iedereen gelooft in de uitspraken van McGill. Zo reageert TRXgirl als volgt: “Het feit dat je dit al sinds vorig jaar roept, doet behoorlijk af aan je geloofwaardigheid. Slimme investeerders weten dat XRP zeker niet naar de maan gaat, zelfs als ze de rechtszaak weten te winnen. Dan volgt na een kleine pump hoe dan ook een enorme dump.”

Duidelijke taal van TRXgirl in reactie op de voorspelling van McGill. Overigens zijn de uitspraken van deze Twitteraar niet beter onderbouwd dan de argumenten van McGill voor de pump van XRP. Uiteindelijk moeten we het allemaal maar afwachten, met als belangrijkste factor natuurlijk de rechtszaak tegen de SEC. Als Ripple Labs die weet te winnen, dan kan het project weer vooruit kijken.

Ripple nieuws

Ripple CLO: Dit zijn belangrijke deadlines in de SEC vs. Ripple rechtszaak
Crypto-analist voorspelt: Ripple (XRP) mogelijk naar $5,85
Kan Ripple (XRP) ooit $100 waard worden?
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Crypto-analist Ali Martinez voorspelt Enorme Bitcoin liquidatie
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?