VC_Spectra_Bull_Persbericht
Persbericht

BTC Koers Doorbreekt Key Level Met Bullish Signaal – Wat Gaat Crypto Doen Dit Weekend?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Bitcoin koers heeft onlangs een belangrijk niveau doorbroken, wat volgens analisten een zeer bullish signaal is. Dit niveau, bekend als de “Realized Price” van short-term holders (STH’s), vertegenwoordigt de gemiddelde aankoopprijs van recente investeerders. 

Als de Bitcoin prijs boven deze drempel ligt, duidt dit erop dat de meeste short-term holders winst maken, wat doorgaans leidt tot een positieve marktbeweging. Deze doorbraak doet denken aan oktober vorig jaar, toen een vergelijkbare situatie leidde tot een nieuwe all-time high voor Bitcoin.

Bitcoin koers grafiek met realized price – Bron: Bitbo

Het doorbreken van deze Realized Price is van groot belang omdat het aangeeft dat short-term holders, die vaak gevoelig zijn voor prijsbewegingen, momenteel bullish zijn. Dit kan resulteren in minder verkoopdruk, wat de prijs verder kan opstuwen. Doordat de Realized Price zo hoog is, willen de short-term holders liever kopen dan verkopen, omdat ze hopen op verdere prijsstijgingen. 

Wanneer de Bitcoin koers onder de Realized Price komt, betekent het voor veel investeerders dat ze verlies maken. Ligt de koers hoger, dan kun je winst maken. Voor het eerst sinds oktober 2023 lag de Bitcoin koers een langere tijd onder de Realized Price, wat mogelijk aangeeft dat er wederom een flinke stijging aan zit te komen. 

Bitcoin koers op dit moment

Op het moment van schrijven bevindt de Bitcoin koers zich net boven het belangrijke support niveau op $ 64.000. Ondanks de recentelijke prestaties van altcoins, en een daling in de algehele cryptomarkt, heeft Bitcoin zich gehandhaafd boven dit niveau.

Echter zien we wel een lichte daling van -0.84% in de laatste 24 uur. De daling was alleen niet groot genoeg om het niveau definitief te doorbreken. Deze drempel fungeert als een cruciaal niveau voor de Bitcoin koers. Het geeft beleggers vertrouwen in de stabiliteit en groei op de korte termijn en zorgt er zo voor dat de koers niet verder afzakt. 

Bitcoin koers grafiek – Bron: CoinMarketCap

Op dit moment test Bitcoin het 23.6% Fib retracement level van de recente daling van de $ 66.026 swing high (van een aantal dagen geleden) naar de $ 63.225 low (eerder vandaag). De Bitcoin koers handelt nu onder $ 64.500 en het 100-uurs Simple Moving Average. De eerste belangrijke weerstand ligt rond het $ 64.650 niveau, wat in de buurt is van het 50% Fib retracement level. 

Een doorbraak boven deze $ 64.650 weerstand kan mogelijk een nieuwe stijging aanwakkeren. De volgende belangrijke weerstand ligt rond $ 65.500, met een nog belangrijker weerstandsniveau op $ 66.000. 

Weet de Bitcoin koers dit niveau te doorbreken, dan kan dit leiden tot verdere prijsstijgingen, waarbij de prijs mogelijk het $ 67.200 weerstandsniveau test. Het doorbreken van de weerstand op $ 66.000 zal investeerders goede hoop geven. 

Wat gaat crypto dit weekend doen?

Nu het weekend weer bijna aan is gebroken, kunnen we ons gaan afvragen wat crypto gaat doen. Wat we in het verleden vaak hebben gezien is dat de crypto markt in weekenden verhoogd volatiel is door lagere handelsvolumes. 

Als de bullish trend aanhoudt, in combinatie met hogere volatiliteit, kan dit resulteren in verdere prijsstijgingen voor de Bitcoin koers en mogelijk ook voor andere cryptocurrency’s. Echter kan verhoogde volatiliteit ook voor scherpe dalingen zorgen, het is dus nooit zeker wat de koersen gaan doen. 

De beste alternatieven van dit moment

Met een bullish sentiment in de crypto markt en verhoogde volatiliteit is het wellicht ook interessant om naar alternatieven te kijken, met name coins die nog in de presale zitten. 

Doordat je deze tokens voor een vaste, lage prijs kunt kopen, loop je weinig risico je investering te verliezen, mocht de cryptomarkt dit weekend toch zware klappen krijgen. Lees snel verder indien je benieuwd bent naar de beste nieuwe cryptomunten van dit moment. 

Pepe Unchained ($PEPU) – Combineer je favoriete meme met een Layer-2 blockchain

Ben je fan van memes en op zoek naar een serieuze crypto investering? Dan is Pepe Unchained misschien iets voor jou. Pepe Unchained combineert het beste van de meme wereld, de Pepe Meme, met een technologisch hoogstaande Layer-2 blockchain. 

Het team achter Pepe Unchained heeft een Layer-2 blockchain gebouwd bovenop de Ethereum blockchain. Hiermee bieden ze tot wel 100 keer snellere transacties, en ook nog eens voor een lagere prijs. Dit maakt het erg voordelig voor investeerders. 

Op dit moment bevindt Pepe Unchained zich nog in de presale fase. Dit betekent dat vroege investeerders $PEPU nog voor een hele lage prijs kunnen kopen. De prijs op het moment van schrijven is $ 0,0085 per token, maar deze zal binnenkort weer toenemen. 

Je wilt dus niet te lang wachten met investeren, want voor je het weet ben je te laat en is de presale geëindigd. 

>> Nu Naar Pepe Unchained <<

The Meme Games ($MGMES) – Dé crypto presale voor liefhebbers van de Olympische Spelen

The Meme Games is een van de beste nieuwe altcoins van dit moment. Het project is pas halverwege juli opgestart en heeft nu al meer dan $ 150.000 opgehaald. The Meme Games richt zich op een combinatie van, je raadt het misschien al, memes en de Olympische Spelen.

Spelers kunnen kiezen uit vijf van de meest iconische meme karakters. Denk aan Doge, Pepe of Turbo. Hiermee neem je het tegen andere spelers op in verschillende, Olympische Spelen gerelateerde games. 

Wat The Meme Games zowel uniek als aantrekkelijk maakt, is het spelelement in combinatie met memes. De tokens die je in de presale koopt, kun je gebruiken om in te zetten in een van de games.

Win je? Dan krijg je een beloning van maar liefst 25% van de ingezette tokens. Zo’n 10% van de totale voorraad tokens is gereserveerd voor het uitbetalen van winsten in games. Het team gaat er dus vanuit dat er flinke winsten behaald gaan worden.

Hoewel de presale nog maar net gestart is, komt de eerste prijsstijging er alweer bijna aan. De presale bestaat namelijk uit verschillende fases, waarin de munt telkens iets duurder wordt. Op dit moment kun je $MGMES nog kopen voor $ 0,009 per token. 

Heb je nog twijfels over The Meme Games? SolidProof heeft een audit uitgevoerd, waarmee ze aantonen dat het een betrouwbaar project is. Wacht dus niet te lang en investeer nu in The Meme Games. Wie weet win jij de Olympische Meme Spelen wel. 

>> Nu naar The Meme Games <<


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.