Altcoin

BTU-protocol lanceert mobiele BTU Direct-applicatie

Het BTU-protocol, dat in de top 250 van wereldwijde crypto-projecten volgens Nomics, heeft zich gekwalificeerd om te exposeren tijdens CES 2020 (Sands Hall G-Booth #52842). Het is voor het eerst dat een cryptocurrency exchange op de grootste technologiebeurs ter wereld mag staan en dat is een teken van de steeds groter wordende crypto wereld.


Wat is het BTU-protocol?

Het BTU-protocol democratiseert de peer-to-peer (blockchain) revolutie voor bedrijven en het grote publiek. Het implementeert de BTU-token als een economische stimulans voor gebruikers om nieuwe kanalen aan te nemen. Elk bedrijf kan consumenten, werknemers of partners aanmoedigen om nieuwe gewoonten aan te nemen. Het bedrijf achter het BTU-protocol is in februari 2018 opgericht en heeft in juni 2018 een symbolische verkoop van $5,5 miljoen succesvol afgerond.

Tijdens CES 2019 werd de BTU Hotel-service gelanceerd in de eerste versie. Het is door Bloomberg Businessweek Chinese Edition gerangschikt onder de 10 belangrijkste innovaties van de 2019-editie. Het BTU-token stimuleert reizigers om te boeken bij BTU Hotel, waardoor hun koopkracht toeneemt. De BTU-protocol blockchain-oplossing werkt met 0% commissie op transacties. Het BTU-token wordt sinds maart 2019 vermeld op de platforms Bittrex Global, Upbit (Zuid-Korea, Indonesië), VCC Exchange (Vietnam), CryptoFacil (Latijns-Amerika) en Kyber Network (Singapore).


De nieuwe BTU Direct app

In lijn met deze trend lanceert BTU Protocol de mobiele applicatie “BTU Direct, beschikbaar op iOS en Android. De app biedt verschillende manieren om BTU-crypto te verdienen. Elke hotelreservering die in de applicatie is gemaakt, wordt bijvoorbeeld beloond met BTU-cryptotokens.

Vidal Chriqui, de uitvinder van het BTU-protocol, verklaart: “De BTU Direct mobiele applicatie is ontworpen om beginnende cryptohouders te helpen via een eenvoudige en niet-technische interface. De app biedt veel manieren om BTU te verdienen terwijl u de beste deals boekt. De betaling gebeurt met creditcard. Deze manier om BTU-cryptovaluta te verdienen is eenvoudig. Het vereist geen risicovolle investering. ‘

Bij de lancering omvat de BTU Direct-applicatie twee services:

  • BTU Hotel met meer dan 2 miljoen hotels wereldwijd beschikbaar,
  • BTU Car Rental met 150.000 voertuigen wereldwijd beschikbaar.
    Elke boeking wordt beloond (met 5 of 10% van de aankoop) in BTU. De gebruikers betalen met een creditcard.

Hervé Hababou, president van het BTU-protocol, voegt toe: “De BTU Direct-app moedigt mensen aan om nieuw gedrag aan te nemen. BTU’s worden peer-to-peer geleverd, van leveranciers tot consumenten ”.