Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Cardano (ADA) heeft meer dan 100 projecten in ontwikkeling:

De CEO van Cardano, genaamd Charles Hoskinson, zei dat het bedrijf momenteel betrokken is bij meer dan 100 projecten.


Cardano heeft een sterke fundamentele waarde

Cardano is één van de best presterende munten van dit jaar. Als we de grafiek bekijken dan zien we dat de munt in 2021 een winst van 400% heeft geboekt. Niet zo gek dus dat steeds meer mensen interesse hebben om in ADA te investeren.

Cardano (ADA) koersverloop – Bron: Tradingview

Toch vragen velen zich af wat nou precies heeft gezorgd voor de enorme koersstijging. Het antwoord lijkt duidelijk. Het is de fundamentele groei van het Cardano netwerk, zo blijkt ook uit de opmerkingen van de CEO van het bedrijf. Hij vertelt:

”Ik heb meer dan honderd commerciële projecten lopen die ofwel willen migreren of iets op Cardano willen bouwen”.

1 van deze projecten is een Artificial Intelligence-oplossing genaamd SingularityNET (AGI). Dit bedrijf heeft met Cardano samengewerkt om de tweede fase van migratie naar de Cardano blockchain voort te zetten. Volgens ontwikkelaars is dit een groot en belangrijk project. Hoskinson onthulde ook dat de projecten cryptoprojecten en gedecentraliseerde financieringsprotocollen (DeFi) omvatten.


Gebruikmaken van de opkomende Afrikaanse markten

Hoskinson heeft altijd gesproken over de noodzaak om de kansen te benutten die worden geboden door de opkomende Afrikaanse markten. John O’Connor, directeur Afrikaanse operaties bij Cardano, verklaarde dat Cardano bijna een deal heeft gesloten met een Afrikaanse staat. Hij zei echter niet om welk Afrikaans land het gaat of het ontwikkelingsniveau van het project.

Maar het is een teken dat het platform zijn armen heeft geopend om verschillende partnerschappen en andere projecten te verwelkomen die het Cardano platform willen gebruiken om hun producten uit te breiden.

Op het moment van schrijven ligt de Cardano (ADA) prijs rond de $0,90 en heeft het een marktkapitalisatie van $27,8 miljard.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten