Cardano

Cardano (ADA) koers kan explosief stijgen dankzij aankomende updates

De koers van Cardano (ADA) zou de komende maanden aanzienlijk kunnen stijgen, zo voorspelt oprichter Charles Hoskinson via het social media platform X. Ontwikkelaars van het Cardano-netwerk wijzen op een reeks belangrijke updates die de efficiëntie van het netwerk verder kunnen verbeteren, wat een cruciale factor is voor de groei en adoptie van Cardano.

Een van de meest verwachte ontwikkelingen is de afronding van de Voltaire-fase, met de komst van de langverwachte Chang Hard Fork. Hoewel het netwerk al grote stappen heeft gezet, zijn er nog meer optimalisaties onderweg. Hoskinson stemt in met netwerkontwikkelaar Andrew Westberg dat er een belangrijke update moet komen om de validatorzones te optimaliseren. Deze verbeteringen kunnen de algehele efficiëntie van het netwerk sterk verhogen en de concurrentiepositie van Cardano ten opzichte van andere smart contract-platformen versterken.

De impact van de Chang Hard Fork

Met de Chang Hard Fork zal het Cardano-netwerk volledig gedecentraliseerd worden, een essentiële stap volgens Hoskinson. Deze stap is cruciaal om verdere innovatie op het platform te stimuleren. In een recente tweet benadrukte Hoskinson dat, zodra de fork is voltooid, de focus vooral zal liggen op het nog efficiënter maken van het netwerk.

Waarom de updates belangrijk zijn voor Cardano

Efficiëntieverbeteringen kunnen een grote impact hebben op de prijs van ADA. Snellere en goedkopere transacties maken het netwerk aantrekkelijker voor gebruikers, wat kan leiden tot een grotere vraag naar Cardano-munten. Dit zou op termijn de prijs van ADA aanzienlijk kunnen verhogen.

Huidige ontwikkelingen in de ADA-prijs

Op dit moment staat de koers van ADA op $0,34, na een daling van 3,9% in de afgelopen 24 uur. Deze daling heeft ervoor gezorgd dat de altcoin onder het belangrijke ondersteuningsniveau van $0,35 is gezakt, wat een bearish signaal is. Door de scherpe daling zijn de winsten van de afgelopen twee weken grotendeels verdwenen, wat suggereert dat het bullish momentum mogelijk is afgenomen.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Cardano nieuws

Cardano (ADA) discussie laait op: Kan een prijsstijging alle problemen oplossen?
Cardano daagt Ethereum uit met nieuwe Layer-2 oplossing
Cardano-oprichter is laaiend enthousiast over deze nieuwe cryptomunt
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy: Over 5 jaar zou je willen dat je meer Ripple (XRP) had gekocht
Cardano-oprichter is laaiend enthousiast over deze nieuwe cryptomunt
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk