Cardano

Cardano (ADA) koersanalyse: Kan de munt stijgen naar $1,20 of zelfs $1,80?

Cardano (ADA) verkeert momenteel in een teleurstellende fase, met grotere koersdalingen en slechts milde stijgingen vergeleken met de rest van de cryptomarkt. Toch is er volgens een recente analyse van de analist Melika Trader op TradingView reden tot optimisme.

Sterke Ondersteuning Voor ADA

De analist wijst erop dat ADA momenteel steun heeft gevonden in de prijs regio van $0,30 tot $0,35. Deze zone kan dienen als een solide basis voor herstel. Als ADA deze steun weet vast te houden, zou een bullish ommekeer mogelijk zijn, met een potentieel koersdoel tussen de $1,20 en $1,80. Dit zou neerkomen op een stijging van 253% tot 430% ten opzichte van de huidige waardering. Mocht deze ondersteuning echter doorbroken worden, kan de prijs volgens de analist terugvallen tot onder de $0,18.

Korte termijn verwachtingen voor ADA

Op korte termijn test ADA momenteel de ondersteuningszone tussen $0,33 en $0,34. Melika Trader verwacht hier een mogelijke bullish rebound, met een kortetermijndoel van $0,38 tot $0,39. Een doorbraak van deze weerstand zou kunnen wijzen op een positieve koersontwikkeling.

Hoskinson’s gedurfde voorspelling voor Cardano

Cardano-oprichter Charles Hoskinson heeft grote verwachtingen voor zijn project. Tijdens de Cardano Summit 2024 in Buenos Aires voorspelde hij dat het netwerk binnen tien jaar zowel Bitcoin (BTC) als Ethereum (ETH) zal overtreffen in gebruik en relevantie.

Hoskinson wijst op de indrukwekkende mijlpalen van Cardano, waaronder miljoenen gebruikers en een ecosysteem ter waarde van miljarden dollars. Hij benadrukt ook de volledige decentralisatie van het netwerk en kondigt een aankomende upgrade aan die de functionaliteit van smart contracts verder zal verbeteren.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en ontvang een €10 bonus

 
Maak een account aan bij Bitvavo. Stort €10 en krijg een bonus van €10 helemaal gratis. Je betaalt de eerste 7 dagen geen handelskosten over de eerste €10.000 aan transacties. Begin nu!
 

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Cardano nieuws

Hoskinson: Cardano zal binnen 10 jaar Bitcoin en Ethereum overtreffen
Cardano (ADA) koers kan explosief stijgen dankzij aankomende updates
Cardano (ADA) discussie laait op: Kan een prijsstijging alle problemen oplossen?
Meer nieuws

Meest gelezen

Robert Kiyosaki onthult: Dit is de beste investering van nu – en het is niet Bitcoin of goud
Robert Kiyosaki waarschuwt voor gigantische crash: Bitcoin koers kan dalen tot $5000
Elon Musk praat voor het eerst over Ripple (XRP)
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk