Prijsanalyse

Cardano (ADA) prijsanalyse 11 februari 2021

Hoe staat de Cardano koers ervoor? Vandaag analyseert onze analist de ADA grafieken en vertelt hij wat je kunt verwachten.


Cardano (ADA) wekelijkse grafiek

Hoelang kan Cardano nog doorgaan met stijgen? We zijn immers al 7 weken bezig met een enkele reis naar de maan. ADA heeft momenteel de extended Fibonacci 5.618 doorbroken en de weekgrafiek ziet er nog altijd aardig bullish uit. De ema’s beginnen wijder uit elkaar te staan (trend sterkte neemt toe) en ook de rsi blijft prachtig omhooggaan met nu twee keer een test op de ema gehad. Laten we maar eens verder gaan inzoomen naar de lagere timeframes.

ADA weekly chart – Bron: Tradingview

Cardano (ADA) dag grafiek

Op de dagelijkse grafiek is goed te zien dat ADA al 10 dagen groene candles aan het printen is. Ook hier lopen de ema’s gestaag door omhoog met een gelijkblijvende trend. De rsi lijkt op dit moment iet wat af te koelen. De ema is een punt van interesse. Bouncen is verder omhoog, breken is (tijdelijk) een lager level opzoeken. Verder is er weinig uit op te maken dus zoomen we maar weer wat verder in.

ADA daily chart – Bron: Tradingview

Cardano (ADA) 4 uurs-grafiek

Op de 4-uurs grafiek kunnen we al goed zien dat de Cardano koers iets aan het afkoelen is. Er is een bearish divergentie gevormd waarbij de rsi ook onder de ema is gedoken en op de 70 niveau hangt. De ema’s staan verder nog goed bullish, een eventuele retrace zou alleen een adempauze zijn en niet iets om je direct zorgen over te maken. De inefficiency block wat confluence heeft met de golden pocket is een interessant punt om heen te gaan wanneer de bear div doorzet.

ADA 4h chart – Bron: Tradingview

Conclusie

Volgens onze analist is Cardano op de lange termijn absoluut bullish. Echter, op de korte termijn verwacht hij een retrace richting de $0,68 – $0,77. Hieronder ligt support op de $0,54 en $0,44.

Aan de andere kant, wanneer de $0,90 weerstand wordt geflipt naar support, dan ligt de eerstvolgende weerstand dat Cardano zal ondervinden net boven de 1 dollar.