Cardano Nieuws

Cardano (ADA) stijgt met 9% na Valentine-upgrade

De ADA-token van Cardano is met meer dan 9% gestegen nadat de bekendmaking werd gedaan dat de Valentine-upgrade live is gegaan op het Cardano-mainnet. Input Output Global (IOG), het bedrijf achter de ontwikkeling van Cardano, kondigde het nieuws aan in een tweet op Valentijnsdag.

Dat klopt, in de tweet werd ook vermeld dat de Valentine-upgrade op het Cardano-mainnet ondersteuning biedt voor Plutus SECP cryptografische primitieven.

IOG legde in een opvolgende tweet uit dat interoperabiliteit cruciaal is voor de groei van blockchain en dat de ondersteuning van SECP-cross-chain-interoperabiliteit op een native wijze, tegelijkertijd het hoogste beveiligingsniveau garandeert.

Wat is de Cardano Valentine upgrade?

De Cardano Valentine-upgrade is een belangrijke update voor het Cardano-mainnet, die op 14 februari 2023 live ging. Deze upgrade biedt ondersteuning voor nieuwe functies en protocollen die de prestaties, interoperabiliteit en veiligheid van het netwerk verbeteren. De upgrade introduceert onder andere de Plutus SECP cryptografische primitieven, waarmee ontwikkelaars cross-chain gedecentraliseerde applicaties (DApps) kunnen maken die veilig, betrouwbaar en kosteneffectief zijn.

Vanwege de focus op academisch onderzoek en de toepassing van een peer-reviewed proces om nieuwe functies te ontwikkelen, wint Cardano aan populariteit onder zowel investeerders als ontwikkelaars.

De introductie van de Valentine-upgrade en de ondersteuning van cross-chain interoperabiliteit kunnen de populariteit van Cardano verder vergroten. Dit is een belangrijke mijlpaal voor het Cardano-project dat steeds meer aan populariteit wint in de blockchain-gemeenschap.

ADA prijs stijgt met 9 procent

Op dit moment behoort de ADA-token van Cardano tot één van de best presterende cryptocurrencies van vandaag. Het handelt momenteel op $0,3925, wat ongeveer 9% hoger is dan de prijs van een dag geleden.

Cardano nieuws

ChatGPT doet Cardano prijsvoorspelling voor 2030
Cardano-oprichter zegt dat hij overname CNN niet kan bevestigen of ontkennen
Kan de Cardano koers stijgen naar $10 in 2025?
Meer nieuws

Meest gelezen

Mogelijk bankrun op ongeveer 190 Amerikaanse banken
Onbekende Ethereum-rivaal schiet met 97 procent omhoog
4 tekenen dat 26.000 dollar het plafond was voor Bitcoin

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten