Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Cardano bereikt ATH en Hoskinson voorspelt ADA prijs van $150

Cardano heeft vandaag een nieuw hoogtepunt bereikt. De ADA prijs ligt op het moment van schrijven namelijk boven de $2,50. Volgens de oprichter van de munt is ADA nog lang niet klaar met stijgen. Charles Hoskinson heeft namelijk voorspelt dat 1 Cardano token aan het eind van dit jaar $150 waard kan zijn.


Cardano is de meest populaire cryptomunt

De enorme koersstijging van de afgelopen tijd in combinatie met de aankomende Alonzo upgrade die ervoor zorgt dat Cardano kan concurreren in de DeFi ruimte heeft ervoor gezorgd dat ADA de meest populaire crypto is op dit moment. Ook data provider Santiment merkt dit op. Het positieve sentiment ligt namelijk hoger dan ooit.

Op het moment van schrijven ligt de Cardano prijs rond de $2,51. De ATH staat nu op $2,54.

ADA 1 week grafiek – Bron: Tradingview

Charles Hoskinson: Cardano zal tegen het einde van het jaar $150 waard zijn

In een interview zei Cardano-oprichter Charles Hoskinson dat hij verwacht dat de ADA-prijs tegen het einde van het jaar $150 zal bereiken. Dit is een bizarre voorspelling van de oprichter aangezien dat zou betekenen dat de prijs 60x zal stijgen ten opzichte van de huidige niveaus.

In het interview zei Hoskinson ook dat hij geen toekomst ziet in Bitcoin. Hij vertelde dat de Bitcoin uiteindelijk zou kunnen sterven omdat het geen innovatieve waarde heeft. De Bitcoin blockchain heeft te weinig toegevoegde waarde.

De implementatie van de Alonzo hard fork zal Cardano aan de andere kant juist heel veel toegevoegde waarde geven. Dit omdat de upgrade smart contracts naar de Cardano blockchain zal brengen. Mede hierdoor denken verschillende analisten dat de Cardano blockchain veel groter zal worden dan dat het nu al is.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten