Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Het is een kwestie van tijd voordat Cardano de $3 gaat bereiken

Cardano staat weer op plek 3 van de grootste cryptocurrencies ter wereld. De munt is één van de enige grote crypto’s die in de plus staat vandaag en dat is niet zo gek aangezien de munt ongekend populair is de laatste tijd. Volgens sommigen zal dit dan ook betekenen dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de Cardano koers de 3 dollar gaat passeren.


Kan Cardano spoedig zijn ATH doorbreken?

Zoals Newsbit al vaker heeft aangegeven wordt het positieve sentiment veroorzaakt door de aankomende Alonzo hard fork. Investeerders kijken reikhalzend uit naar de grote upgrade die gepland staat voor 12 september. Dit zal er namelijk voor zorgen dat de Cardano blockchain smart contracts ondersteunt. Hierdoor zal Cardano kunnen concurreren in de DeFi-ruimte.

Dit sentiment heeft de prijs van de ADA token tot boven de psychologische $2 grens gestuurd en sommige analisten vertellen dat de upgrade de prijs om dezelfde reden een nieuwe ATH zou kunnen bereiken.

ADA 1w grafiek – Bron: Tradingview

Naast de grote aankomende upgrade ondersteunen verschillende fundamentele factoren de bullish stemming. Zo heeft Coin Cloud onlangs ondersteuning voor ADA toegevoegd op zijn platform. Het bedrijf heeft meer dan drieduizend crypto geldautomaten in Amerika en Brazilië. De acceptatie van Cardano is dan ook een teken van een groeiende acceptatie voor de munt.


Belangrijke prijsniveaus

Op de 4-uurs grafiek vertonen de moving averages (MA’s) een sterke bullish bias onder beleggers. Aan de andere kant wijst de MACD juist op enige verkoopinteresse. Hierdoor is het verstandig om twee belangrijke prijsniveaus in de gaten te houden, namelijk de ondersteuning tussen de $1,93 en $2,00 en de weerstand op de ATH van $2,48.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten