FXGuys
Persbericht

Cardano, Dogecoin en nieuwe propfirma FXGuys ($FXG) staan ​​klaar om te pompen te midden van de bewegingen van China en de Fed

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptomarkt heeft de afgelopen week een rally meegemaakt nadat de Federal Reserve de rentetarieven met 50 basispunten heeft verlaagd. Ook het gerucht dat China mogelijk een stimuleringspakket van $1,4 biljoen zal lanceren, heeft bijgedragen aan deze rally. Als gevolg hiervan zijn Cardano (ADA) en Dogecoin (DOGE) gestegen, samen met FXGuys ($FXG), een opkomende token gebaseerd op Ethereum.

Dus, welke token heeft het beste groeipad: Cardano, Dogecoin of FXGuys? Laten we het ontdekken!

Cardano’s ADA stijgt 14% in een week: zet de bullrun door?

Cardano’s ADA heeft het goed gedaan de afgelopen week. Op 18 september 2024 werd ADA verhandeld rond de $0,3335. Cardano kreeg op 19 september momentum toen Bitcoin de grens van $63.000 bereikte, wat leidde tot een marktbrede stijging.

Op 25 september was Cardano’s ADA gestegen tot ongeveer $0,3900 voordat het terugviel en stabiliseerde rond de $0,3835. Deze prijs betekent dat Cardano’s ADA met maar liefst 14% is gestegen in slechts een week.

Echter, het 24-uurs handelsvolume is met 9% gedaald. Deze daling duidt waarschijnlijk op afnemende interesse van investeerders, wat de recente winsten van de native token ADA van Cardano zou kunnen uitwissen.

Dogecoin groeit met 8% in een week: wat is de volgende stap voor deze munt?

Dogecoin heeft de afgelopen zeven dagen gematigd gepresteerd. Op 18 september 2024 werd Dogecoin’s DOGE verhandeld rond de $0,1014. DOGE heeft sindsdien een aanhoudende bullrun doorgemaakt nadat Bitcoin de grens van $63.000 passeerde, wat op 19 september een marktbrede opleving veroorzaakte.

Door deze ontwikkeling steeg Dogecoin’s DOGE op 25 september tot wel $0,1109, waarna het een lichte correctie doormaakte en stabiliseerde rond de $0,1104. Deze prijs betekent dat Dogecoin met 8% is gestegen in de afgelopen week.

Ondertussen is het 24-uurs handelsvolume van Dogecoin met ongeveer 5% gedaald. Dit wijst op afnemende investeerdersinteresse, wat een bearish handelspatroon kan inluiden.

FXGuys: Een multi-asset handelsplatform met baanbrekende functies!

Terwijl de cryptomarkt blijft stijgen, zijn investeerders op zoek naar nieuwe geavanceerde tools en producten om hun handelservaringen te verbeteren en winstgevender te maken. Dit verklaart waarom FXGuys, een nieuw gedecentraliseerd broker- en handelsplatform, snel terrein wint.

De meest indrukwekkende functie van FXGuys is het Trade2Earn-programma. Traders bij FXGuys verdienen $FXG-tokens voor elke transactie die ze doen. Interessant is dat FXGuys $FXG-tokens toekent, ongeacht de uitkomst van de trade. Of een trader winst maakt of niet, er worden tokens toegekend. Zodoende verdienen traders op het handelsplatform van FXGuys $FXG op basis van hoe vaak ze handelen.

Traders kunnen de $FXG-tokens inwisselen voor handelsvoordelen, zoals verlaagde winstdoelen en andere tools om hun handelservaring te verbeteren.

Het FXGuys-handelsplatform heeft ook een prop funding-functie voor ervaren en bekwame traders. Talentvolle traders kunnen gebruikmaken van deze faciliteit om door te blijven handelen, zelfs met beperkt kapitaal. Om van dit voordeel te genieten, moeten traders op FXGuys eerst de challenge-fase doorlopen en hun handelsvaardigheden bewijzen.

Na het voltooien van de challenge-fase komt een trader in aanmerking voor een kapitaal van maximaal $200.000. Naarmate de trader meer winstgevende transacties doet, verhoogt FXGuys het bedrag geleidelijk tot $500.000. Naast deze voordelen biedt dit multi-asset handelsplatform traders de mogelijkheid om deel te nemen aan de veelbelovende $FXG-presale.

Doe mee aan de $FXG Presale en verzeker jezelf van forse rendementen!

Het FXGuys-handelsplatform heeft ook een toenemende interesse van investeerders gezien, omdat $FXG een indrukwekkend groeipad heeft laten zien tijdens de presale.

Bovendien heeft $FXG investeerders overtuigd omdat zijn smart contract is geaudit door twee toonaangevende blockchain-beveiligingsbedrijven, namelijk Soken en SolidProof. Deze audit heeft bevestigd dat $FXG een veilige investering is.

Vanaf september 2024 kunnen investeerders $FXG aanschaffen voor $0,03 in de publieke presale. Opvallend is dat dit de Fase 1-prijs is van $FXG en een stijging van 100% vertegenwoordigt ten opzichte van de ‘Private Sale Round’-prijs van $0,015. In de toekomst zullen Fase 1-investeerders genieten van een ROI van 233% wanneer $FXG zijn lanceringsprijs van $0,100 bereikt.

Bovendien voorspellen experts dat $FXG een parabolische stijging zal doormaken na de lancering op toonaangevende DEX’s en CEX’s. Deze voorspelling maakt $FXG tot een top crypto-investering op dit moment!

Website | Whitepaper | Socials | Audit

GEBRUIK PROP10 VOOR 10% BONUS


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk