Cardano en New Balance werken samen Tegen Nep schoenen

De CEO van Cardano, genaamd Charles Hoskinson, kondigde zaterdag aan dat het bedrijf samen gaat werken met sneakerfabrikant New Balance.


Cardano gaat namaak sneakers bestrijden

Het doel van de samenwerking is om de Cardano blockchain te gebruiken om ervoor te zorgen dat New Balance schoenen niet nagemaakt kunnen worden.

nbsp;
 

In de bovenstaande video vertelt Hoskinson het volgende over de samenwerking:

“We werken al een tijdje samen met een schoenenbedrijf. Kennen jullie New Balance? We werken aan een authenticatieproduct met de Cardano-blockchain. “

New Balance zal meer nieuws over de samewerking aankondigen op 14 oktober, vertelt Hoskinson. De CEO van Cardano zegt dat de samenwerking met New Balance een goed voorbeeld is van mogelijke massale crypto acceptatie. Ook zegt hij te verwachten dat Cardano het komende jaar nog veel meer functionele toevoegingen aan het platform gaat zien.

Wat de nieuwe functies en functionaliteit betreft, denk ik dat er twee hele belangrijke fucties bij moeten komen in de planning van Cardano 2020.” zei hij.

Ook merkt Hoskinson op dat Cardano spoedig interoperabiliteit met Ethereum kan hebben.

“IOHK werkt samen met New Balance aan een proefproject voor authenticatie. Dit is een verificatieoplossing op consumentenniveau waarmee kopers de authenticiteit van schoeisel op het gedistribueerde grootboek kunnen bevestigen, “verklaarde Tim Harrison van IOHK in een verklaring.

 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken