Cardano Nieuws

Cardano Nieuws

Cardano heeft meeste ontwikkel activiteit op Github

Na de Vasil-hardfork kreeg Cardano een recordaantal ‘commits’ op de Cardano GitHub-pagina geplaatst. Dat is goed nieuws voor ADA investeerders.

Veel ontwikkelingsactiviteit op het netwerk

Dit grote aantal commits maakte van Cardano het project met de meeste ontwikkelingsactiviteit in de afgelopen 30 dagen. Gewoonlijk wordt ontwikkelingsactiviteit door investeerders beschouwd als een van de belangrijkste manieren om het potentieel van een cryptoproject te bepalen. het is dus goed nieuws voor Cardano investeerders.

Actieve ontwikkeling rond de munt is ook een belangrijk signaal voor aankomende functies die meer use-cases op het netwerk zullen creëren en nieuwe gebruikers zullen aantrekken die meer vergoedingen voor miners of ontwikkelaars opleveren.

Naast de enorme ontwikkelingsactiviteit zag Cardano een toename van het aantal wallets op het netwerk voorafgaand aan de grote update.

Het aantal native tokens en Plutus-scripts is daarnaast met respectievelijk 6% en 3% gestegen. Het groeiende aantal smart contracts en tokens is een teken van een grote migratie van gedecentraliseerde applicaties op het Cardano-netwerk.

De netwerkactiviteit van Cardano vertoont ook tekenen van toename. Het aantal transacties bereikte de afgelopen maand 44,8 miljoen, een stijging van 5,4% sinds mei.

Deze sterke fundamentele groei op Cardano heeft er echter nog niet voor gezorgd dat ADA beter presteert. De meerderheid van de gebruikers hoopt op een ommekeer zodra de meeste gedecentraliseerde applicaties functies gaan gebruiken die in Vasil zijn geïmplementeerd.

Cardano nieuws

Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan
Cardano-whales verzamelen $138 miljoen in ADA Cardano-whales verzamelen $138 miljoen in ADA
Cardano Vasil hard fork opnieuw met enkele weken uitgesteld Cardano Vasil hard fork opnieuw met enkele weken uitgesteld
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op
Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten