Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Cardano kan spoedig zijn All Time High doorbreken

Cardano (ADA) presteert uitermate goed na de aankondiging van de datum voor de integratie van de Alonzo hard fork. Het Cardano-netwerk heeft al een reeks updates ondergaan, maar de belangrijkste moet nog komen. De Alonzo upgrade zal namelijk smart-contracts toestaan op het platform. Precies dat is de reden waarom de ADA token spoedig zijn All Time High kan gaan doorbreken.


Gaat Cardano zijn oude All Time High doorbreken?

Het Alonzo Purple-testet werd vorige week gelanceerd, terwijl de officiële integratiedatum van het platform is vastgesteld op 12 september. De ADA prijs doorbrak de belangrijkste weerstand van $2,00 in de nasleep van de lancering van Alonzo Purple. Een paar dagen later steeg de Cardano koers zelfs naar een nieuw 3 maandelijks hoogtepunt van $2,25.

ADA 1D grafiek – Bron: Tradingview

Het zou dan ook niet verassend zijn als ADA zijn ATH van $2,50 doorbreekt. De smart-contract functionaliteit laat Cardano namelijk concurreren met projecten als Ethereum (ETH) en Polkadot (DOT).

De oprichter van Cardano, Charles Hoskinson, vertelt dat de nieuwe upgrade kansen zou kunnen bieden voor zowel handelaren als ontwikkelaars. Dit zou ervoor moeten zorgen dat het Cardano netwerk 1 van de grootste spelers in de DeFi sector wordt.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten